Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-11-06, 10:22   #199
agatkaa1
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XX

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
hehe, w Lidlu lepsiejsza ciut

eeejjjjjjjj, sądzę, że Agatessa bez twoich postów też pamięta. Proszę się tu nie obwiniać, zdjąć włosienicę, strzepnąć popiół z głowy i pisać
przejdziemy z Wami przez ten trudny czas...

heh jak widziałam ludzi w tym lidlu i po 5 pudełek w wózku to się śmialiśmy z Tż że chyba też kupimy i będa czekać w zapasie bo chyba dobra promocja....

dokładnie bo jak mogłabym nie pamiętać jak mam jeszcze termin @ w tym dniu....złożyło mi się super nie ma co...

Cytat:
Napisane przez edytte Pokaż wiadomość
Dziękuję dziewczyny , ale trochę chyba przesadziłam z tymi żalami inni mają gorzej. Trzeba brać się w garść. Nie wiem dlaczego, ale jakoś wbiłam sobie do głowy, że jak przetrwam ten nieszczęsny 11 listopada to później będzie już lepiej.
każdy ma takie problemy jakie może udźwignąć...tak Nas Bóg obdarowywuje! Dla każdej z Nas strata dziecka to tragedia i nie wazne czy ma już ziemskie dziecko przy sobie czy nie...to zawsze jest strata i ból! A jak mi stąd znikniesz to dostaniesz kopa w tyłek!!

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora