Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. I
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-11-06, 10:59   #2501
butterfly20
Zakorzenienie

Dot.: Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. I

Czeeeść

Nadrabiam.

Cytat:
Napisane przez papuga_69 Pokaż wiadomość
Widocznie dzieci dziś postanowiły się zbuntować ;]

My się nakarmiliśmy, odbiliśmy, położyłam w pół śpiącego do łóżeczka i chyba zasnął. Nie zjadł dużo więc pewnie nie pośpi długo, na dodatek słyszalam jak mu jeździ po jelitach więc pewnie zaraz pójdzie kupsko

---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ----------

brawo Maciuś !

---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ----------

ja po cc a też mnie bolało po sn to dopiero bym się lękała
No właśnie my już próbowaliśmy i normalnie jak dziewica...ciasno masakrycznie, nie wiem czemu tak jest po cc?Może jak macica to wszystko się obkurcza

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
Papuga znalazlam 3 baseny przystosowane dla niemowlaczków z woda około 34 stopnie bodajze...
tam sa zajecia oswajajace dzieci z woda wiec bomba
Muszę się pochwalić,że my mamy basen przystosowany dla dzieci jedyny w mieście i to w szkole obok nas Także na pewno będziemy chodzić, chociaż troszkę kicha,bo to zima będzie.

Cytat:
Napisane przez Madziuchna27 Pokaż wiadomość
Ja cie kocie, ale szalone dni! Na wizaż zero czasu Stęskniłam się za Wami

Byliśmy z małym u fizjoterapeuty. Bardzo mu się podobały ćwiczenia. Rzeczywiście, ma obniżone napięcie mięśniowe, ale babka jest dobrej myśli, że da się to szybko wyrównać. Kilka wizyt trzeba będzie zaliczyć

Buszuję na All i udało mi się:
1. kupić piękną karuzelkę rainforest
2. matę rainforest
3. podgrzewacz do butli

Muszę jeszcze zamówić Julkowi strój na chrzest, który już 17 listopada Już wiem jaki

A jutro idę do fryzjera Lipa, bo nie sądziłam, że tak szybko mnie umówi mój pan Łukasz i nie zdążyłam se farbnąć włosów, więc jutro spalę się na fotelu ze wstydu z powodu odrostów

Ha! Poprawiłam relacje z T. Już się nie buntuję i dzwonię po nią, żeby zajęła się małym. Dziś przyjechała i w oka mgnieniu pozmywała naczynia, poprasowała, odkurzyła mieszkanie i jeszcze obiad dla A. przygotowała, a jak Julek się obudził, to jeszcze przez 1,5 h go bawiła Szok
Poka poka strój

Ja mam kupiony śpiworek z H&M jasny z uszkami, a sukienka też już raczej wybrana

Cytat:
Napisane przez agaabuu Pokaż wiadomość
Ja miałam znowu pobudke o 3.40...moje dziecko budzi się na jedzonko jak w zegarku Teraz udało jej się zasnąć więc mam chwilkę na śniadanko. P wczorajszych szczepieniach wszystko było w porządku - zobaczymy jak dzisiaj będzie. No i mojej Antosi wychodzi już drugi ząbek /jestem w szoku, że tak wcześnie
Już zęby?

A miałam Was pytać-przemywacie czymś buźkę wewnątrz?

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
Kaska to nie koniecznie ząbki, kolo 10 tygodnia zaczynają intensywnie pracowac slinianki stąd więcej śliny a łapki w buzi to naturalny.etap rozwoju, dziecko tak poznaje swoje ciało. za kilka tygodni będzie stopę do buzi pakował
Moja lubiła pakować ją w brzuchu, teraz na pewno też świetnie jej pójdzie

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora