Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. I
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-11-06, 11:09   #2506
Madziuchna27
Zakorzenienie

Dot.: Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. I

Cze!

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Edi chce wszystko z Elenka' nie moze sie doczekac zabawy kolejka, chce jej dawac jedzenie, jak tylko mloda jest w zasiegu, to do niej biegnie.

---------- Dopisano o 05:29 ---------- Poprzedni post napisano o 05:27 ----------

Aha, jak mloda zasnela po jedzeniu o 23 tak spala do teraz,mimo ze tego cycka dostala. Hmmm...
Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość
na szczęście udało się pospać 7 godz, niezłe chyba się zmęczyła tym marudzeniem wczorajszym
zabki? Że to już?! O mamo
Wow!
Mój nie był aż tak łaskawy, ale na szczęście w nocy mi nie płakał i nie marudził

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
to może mojemu też idą bo ssie piąstki i się ślini wczoraj z mamą zaglądałyśmy, ale nie wiem
Mój też zaczął się ślinić. A piąstki pcha do buźki jak leży na brzuszku i myśli, że to cyś

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Wlasnie, lacze sie w bolu z tym ulewaniem... Encia strasznie mi ulewa i po kazdym karmieniu.
U nas też się zdarza czasem Nieraz tak konkret jakby zwymiotował, a po chwili idzie czkawka i przez kilka pierwszych czknięć kolejne chlusty

Cytat:
Napisane przez agravka Pokaż wiadomość
Właśnie mi Iga też zaczęła ulegać okropnie od 2 dni, nie wiem dlaczego? Wczoraj też nie mogła zasnąć przez to ulewanie...co zasnela to ulala i się rozbudzala a dodam, że odbilam ja...jakieś pomysły?prosze

Sent from my C2105 using Wizaz Forum mobile app
Może za dużo zjada Dzieci, ulewając, pozbywają się nadmiaru jedzenia.

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
Czarna ja,bym zmienila. Moja przerobila juz 5 rodzwjow mleka dopiero ostatnie czyli enfamil sie jakos sprawdza. Tzn nie placze, puszcza normalne baczki, kupy nadal zielone ale wczoraj np bylo duzo zoltej domieszki i pojawily sie grudki tak jak przy zwyklej zoltej kupce. Hi ostatnio to była tylko zupa krem szczawiowa hehe. Jedyny minus to to ze mali je.

Sent from my GT-I8260 using Wizaz Forum mobile app
Ale grudki jak są to normalne, co nie?

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Poka poka strój
Nic wielkiego Przynajmniej odbiór osobisty w B. Muszę dokupić tylko rękawiczki.

http://allegro.pl/sliczne-7cz-ubrank...656111206.html

Madziuchna27 jest offline Zgłoś do moderatora