2013-11-06, 11:09
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. I
Cze! 
Cytat:
Napisane przez matallewar
Edi chce wszystko z Elenka' nie moze sie doczekac zabawy kolejka, chce jej dawac jedzenie, jak tylko mloda jest w zasiegu, to do niej biegnie.
---------- Dopisano o 05:29 ---------- Poprzedni post napisano o 05:27 ----------
Aha, jak mloda zasnela po jedzeniu o 23 tak spala do teraz,mimo ze tego cycka dostala. Hmmm...
|
Cytat:
Napisane przez Larysa88
na szczęście udało się pospać  7 godz, niezłe chyba się zmęczyła tym marudzeniem wczorajszym
zabki? Że to już?! O mamo
|
Wow!
Mój nie był aż tak łaskawy, ale na szczęście w nocy mi nie płakał i nie marudził 
Cytat:
Napisane przez kaska87
 to może mojemu też idą bo ssie piąstki i się ślini  wczoraj z mamą zaglądałyśmy, ale nie wiem 
|
Mój też zaczął się ślinić. A piąstki pcha do buźki jak leży na brzuszku i myśli, że to cyś 
Cytat:
Napisane przez matallewar
Wlasnie, lacze sie w bolu z tym ulewaniem... Encia strasznie mi ulewa i po kazdym karmieniu.
|
U nas też się zdarza czasem Nieraz tak konkret jakby zwymiotował, a po chwili idzie czkawka i przez kilka pierwszych czknięć kolejne chlusty 
Cytat:
Napisane przez agravka
Właśnie mi Iga też zaczęła ulegać okropnie od 2 dni, nie wiem dlaczego? Wczoraj też nie mogła zasnąć przez to ulewanie...co zasnela to ulala i się rozbudzala a dodam, że odbilam ja...jakieś pomysły?prosze
Sent from my C2105 using Wizaz Forum mobile app
|
Może za dużo zjada Dzieci, ulewając, pozbywają się nadmiaru jedzenia.
Cytat:
Napisane przez bajka1807
Czarna ja,bym zmienila. Moja przerobila juz 5 rodzwjow mleka  dopiero ostatnie czyli enfamil sie jakos sprawdza. Tzn nie placze, puszcza normalne baczki, kupy nadal zielone ale wczoraj np bylo duzo zoltej domieszki i pojawily sie grudki tak jak przy zwyklej zoltej kupce. Hi ostatnio to była tylko zupa krem szczawiowa hehe. Jedyny minus to to ze mali je.
Sent from my GT-I8260 using Wizaz Forum mobile app
|
Ale grudki jak są to normalne, co nie? 
Cytat:
Napisane przez butterfly20
Poka poka strój 
|
Nic wielkiego Przynajmniej odbiór osobisty w B. Muszę dokupić tylko rękawiczki.
http://allegro.pl/sliczne-7cz-ubrank...656111206.html