2013-11-06, 11:18
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. I
Cytat:
Napisane przez maharet1092
To ja czesto tak robie. Tym bardziej, że on ryczy bo ma zachanki.Zabawa w wypluwanie i podawanie smoczka.A muszę sie Wiką jeszcze zajmować, nie rozdwoje się
---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ----------
A ja miałam cieżką noc.Jasiek zjadł o 19 i o 21 zasnał, nie obudził sie o 22na jedzenie, więc nie pospał do tek 5-tej.Wstał o 3, zanim nakarmiłam przewinełam, położyłam, było już koło 4-tej.Nawet nie zdażyłam zasnąć o 4.30 budzik tżta, do 5.15 chrapał, wyszedł z domu w pół do 6-tej.Troche przysnełam, a o 7-mej kolejne żarcie Janka. Tak ,że dzisiaj eksmituje chłopa do pokoju Wiki, bo prawie nie spałam od tej 3-ciej.
Co do nastepnej ciązy to szczerze mowiac dziwnie sie czuje z tym ,że nic mi w brzuchu nie stuka i nie puka.Ale żeby zajść w ciaże trzeba uprawiać seks.Jak tż wraca z pracy to Wika ma pore najwiekszej aktywnosci, jak ona idzie spać, to tż też bo rano do pracy.Przy 2-miesiecznym nie spiacym dziecku by sie jeszcze dało, bo z łóżeczka nie widzi, ale przy rocznym nie ma szans
|
u mnie podobnie tyle że adi 3-latek 
Cytat:
Napisane przez matallewar
No nie jest lekko 
Ale dziś 8 dzień, idzie coraz łatwiej 
|
podziwiam cie ;...ja spróbowałam 6-weidera ale ciezko strasznie i jeszcze zamiast sie mobilizowac to y sie zdołowałam że w ogoóle nie mam żadnyc miesni tylko flak tłuszczyku i skóry
a na dodatek adi mi nie daje cwiczyć bo mi siada na nogi i mówi nie podniesiesz teraz ...wiec jedyne moje cwiczenie to tance z 3 latkiem poki co ale determinacji poki co mi brak
|
|
|