Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. I
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-11-06, 11:20   #2513
logoasia
Zakorzenienie

Dot.: Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. I

hejka

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
już do pracy? a co z Marcinkiem?
Cytat:
Napisane przez rusałka_1 Pokaż wiadomość
ale masz grzecznego tego Marcinka
A co z dzieciaczkami po powrocie do pracy??
raczej będzie ze mną, lub zorganizujemy jakoś czas z tż, zeby chodził do pracy w innych godzinach te drugie bardziej za mną przemawia, bo pracuję z dziećmi i te infekcje mnie przerażają
Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
Cześć mamusie

Byliśmy z Julią u lekarza i krew w kupce pojawia sie dlatego,że mała podczas jej robieni bardzo się napina i podrażniła sobie otworek... dostaliśmy maść i mam nadzieję,że się poprawi.

Mam mętlik w głowie i jeśli możecie-POMOZCIE!
Jak już wiecie mała w zeszłym tyogniu miała zmienione mleko,bo po pierwszym miała zaparcia i coś jej ewidentnie niepasowało. Kupilismy mleko Hipp i od momentu jego podawania mała codziennie wieczorem wrzesczy,a samo karmienie to istny horro- pręzy się,wygina, puszcza mega bolące bączki i niejednokrotnie zaczyna płakać podczas jedzenia. Jestem skołowana,nie wiem co jej jest,ale po prostu ma tego dosyc,bo bardzo często przez to się krztusi i ulewa. Dodam jeszcze,że Julia miała robione badanie krwi na alergię pokarmową i nic podejrzanego nie wyszło. Nie mam pojęcia,co zrobic. Nie wiem czy zmiana mleka pomoże, a tak bardzo chciałabym,żeby piła w spokoju i bez bólu.
Pytałam lekarza,ale on powiedział,ze mam się kontaktowac ze swoją położną. Na ostatniej wizycie powiedziała nam,że jesli po tygodniu podawania nowego mleka mała będzie nadal płakac i pojawią się zielone kupki,to mamy podac jej aptamil comfort. Jednak kupek zieolonych nie ma... w zasadzie na pierwszym mleku też nie było.

I co ja mam zrobić z tym moim maluchem? NApiszcie co myślicie

Przepraszam,że tak tylko o sobie,ale nie mam czasu nadrabiać, a wiem,ze zawsze dacie jakąś sensowną radę
zbierz w sobie siły i zmień mleczko. Jeśli nie podpasuje to zmień na kolejne nie wszystkie symptomy muszą występować jednocześnie. ( bąki, zielone kupki, płacz maleństwa, rozdrażnienie). dużo siły życzę
logoasia jest offline Zgłoś do moderatora