Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy wizaż czytają, a dzieci z łóżeczek spadają - mamusie maj-czerwiec 2013
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-11-06, 14:36   #454
Mysia mysz
Zakorzenienie

Dot.: Mamy wizaż czytają, a dzieci z łóżeczek spadają - mamusie maj-czerwiec 2013

Cytat:
Napisane przez Ag_nes Pokaż wiadomość
=

Nie, będziemy się karmić jeszcze dłuugo. Moja potrafi zjeść 120 ml deserka (kaszkę glutenową z jakimiś owocami np jabłuszkiem) a potem jeszcze woła o cyca, żeby zapić. Pozatym powinna gęste papkowe posiłki zapijac, a nie pije z butelki dlatego dawałam jej cycka, a teraz trenujemy picie z łyżeczki. No i jak odchodzi nam ten cyc na zapicie to jest problem.

u mnie też zazwyczaj atakuje prawego cyca.
mój pije wodę a i tak po godzinie od sloiczka woła cyca

Cytat:
Napisane przez deb Pokaż wiadomość
Ja też kupiłam jakoś za 200 zł łóżeczko turystyczne, a powiedzcie materac dokupowałyście? my musieliśmy do teściowej wziąć ten z łóżeczka bo w turystycznym taki giętki był nie nadawał się do spania. Chyba że w tych co pokazujecie jest jakiś lepszy.

---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ----------

tak wybiórczo podczytuje bo mała dzisiaj żyć nie daje, nic nie zrobiłam w domu bo miałą tylko jedną drzemkę

Elusiek - widać że chcesz wracać do pracy więc wracaj skoro masz z kim dziecko zostawić i tak jak piszą dziewczyny: jak coś zawsze możesz zrezygnować .
te materace to zawsze takie szmatki sa, my kupilismy turystyczny materac z fiki miki