2013-11-06, 17:23
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. I
Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO
czeszko 
my wlasnie wrocilismy ze spacerku
zerknijcie proszę czy to w załączniku to tradzik niemowlecy czy powinnam sie martwic... maly ma to na 1 policzku, na drugim doslownie kilka kropeczek...reszta cialka wolna... raz jest bardziej czerwone, raz mniej...nie wiem co to...
w ogole to wczoraj wam pisalam ze maly dostal prezent od bylego szefa tzta... tz przynosi to wczoraj do domu a tam 2 lyzki do salatek ze stali nierdzewnej i taki oto wieszak  niewatpie bo prezent na pewno byl drogi (koles zawsze mial gest i widac ze te lyzki byly drogie, a wieszak to pewnie designerski wymysl jego zony), ale po co nam to  tym samym Bartek ma pierwsze rzeczy do posagu hahahah 
|
o ile dobrze widzę Tez takie miałam tylko na buźce, policzki broda . niby mówili mi że to potówki ale ja stwierdziłam że może być i trądzik. Smarowałam spirytusem, sudokremem-było gorzej, myłam buzię i nic nie schodziło coraz więcej ich było odstawiłam też nabiał- no bo kto wie czy nie od mleka Tak ze 3 tyg to siedziało na buźce. Dopiero jak posmarowałam taką bazą dermatologiczną z tlenkiem cynku ziai przez 2 dni to zeszło + mycie buźki po karmieniach
Na razie mamy spokój i buziaczek wreszcie gładziutki aż chce się ciągle dotykać buziuni.
|
|
|