Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-11-06, 19:11   #265
iza243
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XX

Cytat:
Napisane przez pszczolka30 Pokaż wiadomość
Jestem z Wawy. Tych ginów to ja już trochę przerobiłam. Każdy lekarz mówi niestety co innego. Miałam nieznacznie podwyższone TSH, ale aktualnie wszystko się unormowało. No i ta nieszczęsna prolaktyna powyżej 800, ale też już jest ok.
Jestem w trakcie szukania dobrego gina zastanawiam się nad dr Fillip i Dębskim polecanym przez mojego endokrynologa, ale do niego chyba będzie ciężko się dostać.

Dwie ciąże straciłam w 6-7 tygodniu, natomiast ostatnią w 11 tygodniu a serduszko prawdopodobnie przestało bić w 9.

Przerabiałam z TŻ klinikę Invimed, ale oni nie chcieli słyszeć o niczym innym jak in vitro a na to nas nie stać i też nie wiadomo czy nie straciłabym kolejnego dzieciaczka

Jutro idę do Hematologa zobaczymy jak to będzie
Nic nie poradze bo sie nie znam,ale życze ci dużo siły

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora