Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ciąża mimo tabletek anty? - wątek zbiorczy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-06-14, 17:38   #21
Hela_Bertz
Rozeznanie

Dot.: ciąża mimo tabletek anty?

Widze, że gorąco chcesz się pokłócić. Nie da rady Cytuję mój pierwszy post po raz kolejny

Hormony działają na zupelnie innej zasadzie, mają stałe poziomy i wachania w cyklu, co powinnaś wiedzieć jesli stosujesz te naturalne metody...

I czego tutaj dziecko nie rozumie, mogę wyjasnić?

Oczywiście, że mają stały poziom inaczej, gdybywg Twojej teorii organizm przyzwyczajał się do poziomu hormonów, musiały by mieć poziom rosnacy i musiałabyś z kazdym kolejnym opakowaniem tabletek anty podnosić sobie o ileś mg. poziom gestagenów czy estrogenu, aż osiągneąłabyś wartości horrendalne i gigantyczne, a nie robisz tego, co przeczy Twojej teorii. Od 10 lat mój organizm się nie przyzwyczaił .. Staly poziom hormonów podlega wachaniom w trakcie cyklu i to własnie wynika z poprzedniego zdania, ale kolezanka goraco chce mi udowodnic, że nie mam racji, ponieważ zdenerwował ją mój pierwszy post, prawda?
No dobrze,załózmy, że nie mam racji , wic jaka jest wg ciebie prwidłowa odpowiedż.Ze kobieta po 40 stce ma wyższe stęzenie estrogenów niż 20 latka?
Hela_Bertz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując