Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XI)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-11-07, 09:26   #2015
hope01
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XI)

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43601692]http://allegro.pl/lalka-nancy-z-pior...677159658.html przyszła dzisiaj, cudna jest [/QUOTE]

.Nie przyszła Ci w uszkodzonym opakowaniu jak w aukcji pisze? BTW w realu kosztuje 79 zł. właśnie myślałam żeby ją kupić chrześniaczce TZta. Wyobraźcie sobie pisałam do tej ☠☠☠☠oliny jej mamusi co kupić Młodej na urodziny, żeby jej nie zalegało iczego nie ma/potrzebuje, to ta sucz mi nie odp a po rodzinie rozpowiada ze mamy jej córunię gdzieś. Poza tym nie siedzi teraz u t, tylko u siebie w domu i nie widujemy jej, a chcieliśmy dać dziecku a nie zostawiać, żeby wzięła jak odwiedzi t.i powie że Bóg wie kto jej to daje. No, ale nie mam zamiaru się dłużej wqrwiać i myśleć co na nas gada.

Cytat:
Napisane przez calawdeszczu Pokaż wiadomość
mnie sie podobają i cena też na spacer bedziesz w nich pocinać?

no właśnie do końca głupie nie są a cena ok i myślałam czy się znajdzie miejsce w szafie na nie..

ja czasami dam coś pociumkać, np tego wafelka co lody w nim podają, ale żadnych deserków itp nie dosładzam.

względem słodyczy, to rzecz jasna nie dosładzam mu. Wafle dostaje andrutowe, ale miłością ich nie darzy. Czasem deserek z BD, kawałek ciasteczka dam spróbować jak widzi że my jemy. ALe tk, żeby mu kupować to NON! Za to t () kuwa ostatnio mu daje kinderki i gapi się na mnie co ja na to. Mówię że Dawidowi nie chcę dawać żeby się nie nauczył i żeby nie miała z nim tak jak rdzice ze mną. Czyli od małego dzaidki słodycze dawały, później ja jeść nie chciałam żadnych wędlin, mięsa, chowałąm żarcie w pokoju za szafą, pod dywanem, no meksyk był ze mną.
Wracając do t. to oczywiście zaczęła gadać że Justysia Oliwusi dawała A za przeproszeniem Ch*J mnie to obchodzi! Non stop kuwa o Justysi i na piedestały ją wynosi! Teraz Oliwusia się powolutku okrągła robi. Trudno żeby nie skoro od 8 miesiąca regularnie dostawałą princessy itp.A co mnie najbardziej wnerwia to TZ mi racje przyznaje a jak jego mamunia zacznei napieprzać że przecież nic mu się nie stanie, jak sobie Daduś zje to widzę że się zastanawia nie raz czy mu nie dać.
Koniec końców na szczęśćie mi się nie wtrąca do Dawida. Śmiem powiedzieć że w ogóle się mi do dziecka nie wtrąca

fajnie masz- zawsze to jakaś oszczędność ja wczoraj kupiłam małej bluzeczkę w pepco, taką jakby tuniczkę z tyłu dłuższa jest.
i cały czas zastanawiają mnie te Wasze pampersy- my nadal na 4 i kupiliśmy 3 pudła dalej 4, dopiero po ich skonczeniu planuje przejsc na 5 albo 4+
my we wtorek zostawiliśmy w sklepach 450 zł.. Ale kupiliśmy na miesiąc pampersów, kaszki, chusteczki, jedzenie, które się nie psuje za dwa dni, wodę na butelki, chemiczne rzeczy itp.
3 x Bebilon 1200 g kupił mi mój ojciec więc jakieś 170 zł w kieszeni zostało.

Cytat:
Napisane przez calawdeszczu Pokaż wiadomość
reklama jest wyczes

klocki fajne i pachnące. Nie śmierdzą taką typową gumą. Bardzo miłe w dotyku i pomemłać można bo miękkie

no i można dokupować różne wersje np. hello Kitty :P
też mamy, kupiłam jakieś 2 miechy temu w intermarche za 19 zł. super sprawa
Młody se do kąpieli kilka przemycił

Cytat:
Napisane przez badziabadzia Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny . Pamietacie mnie jeszcze? Lece, sprobuje co nieco nadrobic
HEJ!

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość

a z tym fejsem to bylo bodajze tak ze jakas "przyjacioleczka" napisala naszej wspanialej fewci ze ma blad w nazwie bloga a to jakas wiesniara byla no wiec nasze gerls wkroczyly do akcji i jej napisaly male co nie co a ten ćwok to wykasowal
tzn tak chyba bylo bo ja fejsa nie mam i tyle co zrozumialam z opisow na watku
no łajza skasowaą swoje komenty i teraz jak ktoś przeczyta dyskusje to pomyśli że nas po☠☠☠ało.

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora