2013-11-07, 11:20
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV
Cytat:
Napisane przez lemurki_malutkie
Fiazo-jakie auto chcecie kupić?
Teraz pytanie do wszystkich mamuś kierowców-jeździcie z dziećmi?Ja cały czas robię za pasażera,bo mi się wydaje,że nie będę mogła się skupić na prowadzeniu samochodu z Jaśkiem,ale strasznie mi już brakuje kierownicy 
Co do ubranek-nie spodziewałam się,że urodzę taką chudą sznurówkę,w związku z czym ciuszków mamy mnóstwo,ale na wyrost  Teraz mały śmiga w tych najmniejszych,piorę na okrągło,i w ogóle się tym nie przejmuję.Sama sobie zakazałam spoglądania na małe rozmiary w sklepach 
Noc do bani.Tato wyjeżdżał rano w podróż służbową,więc nie śpimy od czwartej.
|
audi a4/a6
ja tam jak muszę gdzieś jechać to wsiadam i jadę, syn z tyłu, ale on lubi jazdę autem i po chwili zasypia, jak jedziemy gdzieś blisko z tż to siadam z przodu a on sam z tyłu, tylko jak dalej to siadam z tyłu
a u nas masa ubranek nie założonych, w szczególności koszulki i bluzki, body mimo dużej ilości raczej zakładane, chyba tylko jednych nie udało się założyć, ale pajace to mega szybko odkładamy, mamy dużo rzeczy, które założone były raz
ja mam gdzie ubranka oddać bo dla brata się ma urodzić chłopak luty/marzec, ale i tak ładniejsze zostawiam sobie na kolejne dziecko
|
|
|