Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - najfajniejszy komplement jakim was obdarzono i totalny antykomplement
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-06-14, 18:14   #4
Złośnica81
Zadomowienie

GG do Złośnica81
Dot.: najfajniejszy komplement jakim was obdarzono i totalny antykomplement

I komplementów i antykomplementów było sporo Parę razy usłyszałam, że wyglądam jak Szwedka (a w Szwecji bywałam i nie zgadzam się z tą opinią ) , mąż (wtedy jeszcze nie) mojej koleżanki zobaczywszy mnie pierwszy raz z rozpuszczonymi włosami ponoć jej powiedział, że wyglądam jak Madonna z obrazów...
Kiedyś też pewien naprany gość powiedział mi, że wybuduje dom z kominkiem, specjalnie bym mogła leżeć przed nim na niedźwiedziej skórze, bo do tego jestem stworzona (widział mnie pierwszy raz w życiu )
z "antykomplementów" : usłyszałam nie tak dawno, że mam fajny "dekolDZik" i biuścik Pomijając niestosowność tej uwagi do szału doprowadza mnie ten błąd i zdrobnienie...Zdarzyło mi się też usłyszeć "fajna d..a", też mnie to doprowadza do pasji.
Jeszcze w szkole, usłyszałam od pewnej dziewczyny, że wyglądam jak Tobi (chyba takie miał imię mały troll z bajki o gumisiach) i bynajmniej nie był to żart W jeszcze młodszym wieku parę koleżanek powiedziało mi, że jestem chyba najbrzydszą dziewczyną w szkole i że nigdy żaden chłopak nawet na mnie nie spojrzy, śmiały się przez tydzień z pomysłu, że mogłabym mieć chłopaka.
Nazwano mnie też "spasioną krową", a miałam 163 cm wzrostu, ważyłam ~48 kg i nosiłam rozmiar 32
Złośnica81 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując