Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - chwalimy się poczynaniami do bycia idealną w tym ważny dla nas dniu!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-11-07, 18:40   #421
Lg_ago
Zadomowienie

Dot.: chwalimy się poczynaniami do bycia idealną w tym ważny dla nas dniu!

Cytat:
Napisane przez loneliness18 Pokaż wiadomość
Coś namieszałam pisząc mój komentarz dotyczący gotowania na parze - oczywiście, ze są zdrowe!!!! edytuje...

---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ----------

dziewczyny nie wierzę w to co się dziś stało!!!! :-D dzień bez słodyczy!!! Najgorszym momentem jest u mnie chwila, kiedy kończe obiad... do 5 minut tak mnie bierze na słodkie, że nie mogę się opanowac... słyszałam, że to normalne zjawisko, że po większym posiłku organizm domaga się cukru. Ale nie dziś!!! wyszłam z domu na spacer, żeby mnie nie ciągneło, wróciłam i słodycze przestały kusić może to jest jakiś sposób
Brawoooo !!
Podobno pierwsze 3 detoksu są najgrosze, potem już z górki

Cytat:
Napisane przez fusiacola Pokaż wiadomość
dla dziewczyn dbających o paznokcie - podobno maseczki z żelatyny działają cuda! należy tą galaretę nakładać codziennie na kilka minut, efekt: odczuwalnie wzmocnione i elastyczne paznokcie, nie rozdwajają się i nie łamią. Pani w aptece mi powiedziała

---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ----------

ty się tak nie ciesz - dzień się jeszcze nie skończył
Słyszłam, że dobre to na włosy, ale na paznokcie?
Dzięki za patent !!
Lg_ago jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując