Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - My Słowianki wiemy jak użyć mowy ciała, wiemy jak poruszać tym co mama w genach dała.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-11-08, 12:03   #71
bluesky89
Zakorzenienie

Dot.: My Słowianki wiemy jak użyć mowy ciała, wiemy jak poruszać tym co mama w genach

Cytat:
Napisane przez booombelek Pokaż wiadomość
blue jakos dasz rade
ale Ci zazdroszcze, tez sie zastanawialam niedawno czy nie chce wrocic
U nas jest tak, że od zawsze byliśmy blisko z rodziną i jesteśmy ze wszystkimi bardzo zżyci Szczególnie ja, córeczka mamusi I jak zdecydowaliśmy się na wyjazd, to najpierw się cieszyłam, inne życie no i perspektywa mieszkania z TŻ bardzo mnie cieszyła, ale po jakimś czasie zaczęłam strasznie tęsknić za rodziną, moją chrześnicą, która jak wyjeżdżaliśmy miała prawie 4 latka i tak strasznie przeżywała każdą rozłąkę, że nie mogłam sobie poradzić No ale byłam zawzięta, bo trzeba było odłożyć pieniążki na wesele, później remont i tak ciągnęliśmy, ale jak dowiedzieliśmy się, że powiększy nam się rodzinka od razu zdecydowaliśmy się na powrót. Nie ważne, że będziemy w gorszej sytuacji finansowej niż tutaj, ale wiem, że zawsze będziemy mieli na kogo liczyć Tutaj jest tylko brat TŻ z którym nie mamy najlepszych stosunków i wiem, że nie moglibyśmy liczyć na ich pomoc jak już dzidziuś pojawi się na świecie. To co chcieliśmy, to w sumie mamy, nie wrócimy do Pl z pustą ręką, wyposażenie mieszkania mamy, zostanie nam kuchnia i łazienka. Także u Nas jest troszkę inna sytuacja niż u Ciebie, bo Ty masz rodzinkę blisko, tyle, że TŻ daleko, ale sytuacja się unormuje jak tylko razem zamieszkacie
Wszyscy nam mówią, że chyba jesteśmy nienormalni, że zdecydowaliśmy się na powrót, bo przecież w Pl nic nie ma, ale my mamy swoje racje

Jak będziesz w styczniu w Pl, to zapraszam do Nas

Edytowane przez bluesky89
Czas edycji: 2013-11-08 o 12:04
bluesky89 jest offline Zgłoś do moderatora