2013-11-09, 00:30
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Chcemy mieć starania z głowy i przeskoczyć na wątek mamusiowy. Staraczki-mamusi
Na nic czasu nie mam, nawet na wizaż. Ile razy tak jest, że odpalę wizaż, zacznę czytać i potem lecę i się czymś zajmę i nic prawie nie przeczytam. Wracam po 3 godzinach, robię odśwież a tu nowe 2 strony 
Cytat:
Napisane przez maciejka1987
robi się
niic mi się nie chce... słuchajcie oglądacie jakieś filmiki z makijażami na YT? bo sie chciałam nauczyć malować, bo mój makijaż ogranicza się do bb i tuszu do rzęs... i trzeba coś zmienić... macie jakieś sprawdzone kosmetyki ( chozi mi głównie o kredkę i cienie) takie super ekstra? bo szukam czegoś mega fajnego..?
|
Ja też tylko bb, do tego puder w kamieniu, bo po bb się świecę strasznie, lekki cień na powieki i tusz. Też bym chciała umieć robić fajny makijaż Moja przyjaciółka potrafi, jest wizażystką, ale jakoś nie ma kiedy mnie nauczyć Za to jak mnie pomaluje, to mmm 
Cytat:
Napisane przez papryczka160
Hej dziewczyny ,
mam nadzieję, że nie które z Was jeszcze mnie pamiętają z pierwszych części !!
Chciałabym wrócić przyjmiecie Mnie ? ;-)
Zaczęliśmy 1cs po # dopiero teraz, ponieważ megaaaa się baliśmy . Mam nadzieję, że znowu uda się w 1cs choć ponoć nic dwa razy się nie zdarza !
|
Witaj, ja Cię kojarzę ale tylko z nicka z pierwszej stronki Chyba się minęłyśmy
A ja właśnie sobie kupiłam sims 3 zwierzaki zainstalowałam i zaraz zaczynam grać. Do rana raczej nie zasnę
Także dobrej nocki życzę i czekam na jutrzejsze skoki u manieczki i elfki
|
|
|