2013-11-09, 23:57
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Lakiery hybrydowe
Cytat:
Napisane przez babsi86
Ten na końcu 044 jest z Cosmetics Zone? Bo mam identyczny kolor, ale u mnie na paznokciach wygląda dużo inaczej, a u Ciebie na zdjęciu tak jak na stronie allegro z odcieniami  widzę, że masz też brokatowe, one są przezroczyste z samym brokatem, tak? Interesuje mnie ten z drugiego zdjęcia pierwszy w drugim rzędzie. Też jest z CZ? Miałam właśnie na allegro zamawiać, ale ja bym chciała cały kryjący z dodatkiem brokatu, a jeżeli jest transparentny, a tylko brokat jest kolorowy to zamówię inny...
|
044 w rzeczywistości wygląda tak samo jak na wzorniku z drugiego zdjęcia kolory na pierwszym zdjęciu robione były w przybliżeniu z lampą, która na ogół "wydobywa" z koloru wszystkie błyszczące drobinki w realu te drobinki nie są aż tak widoczne CZ. ma kolory brokatowe i ponoć są kryjące np. srebrny czy złoty, ale czy naprawdę dobrze kryją, nie powiem bo nie mam ich w swoim zbiorku brokatowe kolorki, które mam są z firmy IBD (przeźroczysty z pyłkiem brokatowym) i RJ (z większymi drobinkami - pół transparentny).
|
|
|