2013-11-10, 09:03
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV
Cytat:
Napisane przez lachryma
Przyjeżdżam do domu po 5 dniach nieobecności, a na stole długa czerwona róża dla mnie i malutka dla Oliwii 
I chata wysprzatana.
Lubię go
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
dla tż i zazdroszczę Ci
Cytat:
Napisane przez edytkaac
Ja wracam 20 stycznia do pracy. Ale pochwalę się że mam już opiekunkę dla Kacperka!!  Żona mojego kuzyna się zaoferowała że mogłaby się nim opiekować a mi to bardzo na rękę  Sama wychowała 2 dzieci więc doświadczenie ma. Poza tym mój maluch bardzo ją lubi. Cieszę się że mam to szukanie z głowy.
|
super, że macie opiekunkę
Cytat:
Napisane przez magda_02
Witam się dziś 
Chwalcie się dziewczyny co nakupowałyście w tesco?
Ja niestety nie dałam rady pojechac gdzieś dalej a w moim małym tesco zabawek nie ma:/
Ale za to zaliczylismy dłuuugi spacer w słoneczku, akurat nam się udalo 
Aaa.. no i Tomiś chciał dziś powiedzieć dzień dobry nowym ciociom   
|
dzień dobry, jaki fajny jesteś 
Cytat:
Napisane przez misiaczka555
My byliśmy 
Ludzi znośnie. Nikt mnie jakoś zbytnio nie zirytował.
Zakupy udane, Misiolinka była z nami i akceptowała 
Kupiliśmy 2 kartony lego duplo, pchacza, piramidkę z kółek, 2 komplety "puzzli" drewnianych ze zwierzątkami i grzechotko- gryzak na teraz.
Przy okazji kupiłam jeszcze 6 bodziaków na długi rękaw, sukienkę, 5 par skarpetek, sweterek.
Mleko też było taniej wiec kupiłam 4 puszki- z tego oczywiście mój mały głodomorek był najbardziej zadowolony
Wole nie myśleć ile kasy wydałam  ale polowe wydanej kasy na zabawki oddali nam w bonach 
|
za zakupy, już sobie wyobraziłam ile zapłaciłaś, ja będę teściową na prezenty zabawkowe naciągać bo nie chce mieć w domu tony zabawek
Cytat:
Napisane przez mydream_
hej  można się jeszcze do Was dołączyć ? 
|
witaj
Cytat:
Napisane przez eveewe
|
Twój mąż zasługuje na ja sobie sama musiałam tel kupić
Cytat:
Napisane przez eveewe
Aleks konczy dzis 4 miesiace
|

Cytat:
Napisane przez kooocur