Re: moja radosna twórczość ;)dori :)
Dorixx napisał(a): Ola odpowiada [img]icons/icon7.gif[/img] po bólach [img]icons/icon7.gif[/img] sorki [img]icons/icon7.gif[/img] [img]icons/1cmok.gif[/img]
> Ola? A jaką dokładnie masz cere?? napisz, bo to może być pomocne.
Kochanie, wiec dokładnie to..hmm..nie wiem sama [img]icons/icon12.gif[/img] Z moich obserwacji i po konsultacji z 2 kosmetyczkami wynika, ze jest ona mieszana z tendencja do przetłuszczania sie, oj bardzo - strefy T ..
Masz naczynka - ani tyci tyci/ nie mam Kochanie.
blizny potrądzikowe, poszerzone pory/ yessss, bardzo poszerzone pory i plamki= przebarwienia potradzikowe [img]icons/icon9.gif[/img] blizn- brak. Dostałam teraz od Magi kremik na przebarwienia Laory - ze wzgledu na kremik i ze wzgledu na autorytet jakim jest Maga, mysle- ze zadziała [img]icons/icon7.gif[/img]
i jakie dokładnie odcienie pomieszałaś : dokładnie Królowo to były : Translucide nr.22 sand beige i Ideal Balance - nr. 30 naturel dore . I tu zaczyna sie problem.. bo o ile Translucide 22- ten odcien jest u nas dostepny, o tyle ten odcien Ideala kumpela kupila mi na strefie bezcłowej..i kurcze szukałam go w Wawie po wszytskich perfumeriach i drogeriach i nie ma [img]icons/icon9.gif[/img] ..co dziwniejsze, nie ma go tez na palecie Loreal'a dostepnej w stolicy..wiec- jakis podkład widmo ? ? o co chodzi ?? ..mysle jednak Kochanie, ze kolorki nie sa az tak istotne..chodzi mi bardziej o sam efekt jaki daje ta mieszanka na buzi [img]icons/icon7.gif[/img]...Ty masz , z tego co pamietam jasny pyszczek i moje podkłady mogłyby byc dla Ciebie za ciemne..ale składniki tych dwóch sie ładnie połaczyły i mieszanka na buzi wygląda bossko [img]icons/icon7.gif[/img]
i naturalnie jaką masz karnację?
taką naturalną z tendencją do ciemniejszej- szybko sie opalam na ciemno mimo ze blondyna jestem [img]icons/icon7.gif[/img] spadek po tatusiu [img]icons/icon7.gif[/img]
I czy te odcienie wpadajęą w róż(bo takowych nie trawię za bardzo i źle sie czuję)
i ja nie trawie [img]icons/icon7.gif[/img] wybieram beze [img]icons/icon7.gif[/img] albo naturalne wpadajace w bez [img]icons/icon7.gif[/img] nie trawie świnek [img]icons/icon12.gif[/img]
> No to plizzz o odpowiedź na temat własnej mikstury [img]icons/icon10.gif[/img]
> [img]icons/1cmok.gif[/img]
i juz Misku [img]icons/icon7.gif[/img] wymieszłam toto patyczkiem kosmetycznym [img]icons/icon7.gif[/img] efekt- nie wlazi w pory, z maskowaniem przebarwien troche gorzej- ale korektor i jest ok [img]icons/icon7.gif[/img] ładnie rozswietla , matuje gdzie trzeba [img]icons/icon7.gif[/img] bardzo mi sie ten efekt podoba [img]icons/icon7.gif[/img] mialam juz dosc podkładów matujacych..marzylam o delikatniutkim rozswietleniu/..wiosna niedlugo i az sie chce wygladac pogodniej..nie tak szaro jak przy matach..[img]icons/icon7.gif[/img]
Misiek- moze zrob w ten sposób- śmigaj do Sephory- wez w pudełeczka jeden i drugi podkładzik- kolorystycznie dla Ciebie , wymieszaj oba- naloz na buzke i ocen [img]icons/icon7.gif[/img] i powiedz mi, czy moj pomysł jest do kitu, czy tez zupelnie odwrotnie [img]icons/icon7.gif[/img]
co ty na to ? [img]icons/icon29.gif[/img]