Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kiedy zrobić test ciążowy? - wątek zbiorczy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-05-16, 19:29   #260
adatka
Zakorzenienie

Dot.: Po jakim czasie zrobić test ciążowy??

Cytat:
Napisane przez ruda1985 Pokaż wiadomość
Chciałam żeby wykonano test z krwi ale powiedziano mi że nie będą mi igieł wbijać chociaż na marginesie myślę że to moja sprawa ale jakoś nie mogłam się z nimi dogadać, a i jeszcze że to bez różnicy co myślę że jest nieprawdą. Co do wyniku to napisano tak: Test ciążowy wykrywający (i tu się nie mogę doczytać ale chyba) HCG w moczu ujemny. Niewiele mi to mówi, a nie mogłam się niczego dowiedzieć bo ta baba nie dość że nie miała czasu to jeszcze była nieprzyjemna, tak jak by mi łaske robiła że test wykonała.
o jej widze ze nie tylko w moim osrodku jest jedno wielkie dziadostwo- wiesz tak w ogole ja poszłam sobie zrobic badanie hcg a labolatorantka mi sie pyta a co to takiego??? szczeka mi opadła no ale bez problemu pobrała krew, a u ciebie to juz wogole dziwnie i faktycznie ta baba jakas walnieta -chyba jej sie nie chciało pobrac twojej krwi to poszła na łatwizne i kazala z moczu- norma-
jesli masz mozliwosc w innym osrodku czy szpitalu to mozesz powtorzyc test z krwi -jest napewno pewniejszy -no ale jak na tym twoim tescie pisze wynik ujemny to wydaje mi sie ze juz sie nic nie zmieni- dla pewnosci zrob jeszcze test ciążowy -domowy.
powodzenia