No niestety, już w czw nie było wesoło i dr kazał się oszczędzać

oby tylko sytuacja się nie pogorszyła...
Na słodkie mnie ciągnie potwornie

co do wagi jakiej chcesz się trzymać się nie wypowiem

za zakupy

ja mogę polecić staniczki bezfiszbinowe z hm mama, są niebrzydkie nawet na piersiach i mega wygodne

za 2 sztuki 79zł, moim zdaniem cena ok.
Nic mnie nie boli

brzuch stawia się, ale standardowo, nie jakoś inaczej czy częściej. W ogóle różnica jaką odczułam jak się skróciła szyjka jest taka, że nie mam ciągłego dyskomfortu w pęcherzu, moje wnętrzności nie są uciśnięte i czują się jak nie w ciąży - moim zdaniem przez to, że ona jest tak bardzo nisko główką (na usg kolejny lekarz był zdziwony jak bardzo w dole Hania siedzi i nawet nie udało się buzi zobaczyć bo za nisko) wcześniej czułam ciągle ucisk na pęcherz i np w nocy latałam nawet 6 razy na siusiu. Teraz zaledwie 2 razy

no i inaczej zupełnie czuję brzuch a raczej przestałam go czuć np jak leżę. Wizyta we wtorek
kur*a jestem strasznie wściekła, że to wszystko robiłam ale przysięgam, że nie było innej opcji

niby to teściowa myła półki, szuflady, schylała się, a faceci nosili ale jednak coś rozpakowałam, przesunęłam, schyliłam się, poukładałam w szufladach, popakowałam letnie rzeczy do pudeł bla bla bla. I cały dzień tak minął...do sklepu tż pojechał sam, oby nie wrócił wściekły

nie mam siły na kłótnie.
Agabi, ja nie znam zupełnie tematu niepożądanych działań szczepień

nie umiem pomóc ale wiesz co, żeby to nie było tak jak to bywaz diagnozą przez dr google- że każdy objaw pasuje. To specjalista musi ocenić, mama niech się nie stresuje na zapas. Trzymam kciuki
Dziś już odpoczywasz bez potworka?