Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-11-11, 12:31   #706
virginia
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 3

Cytat:
Napisane przez mona1 Pokaż wiadomość
takie są właśnie uroki wątków dwumiesięcznych Co prawda do marca jeszcze sporo czasu, ale uważam ze skoro nasz wątek jest dwumiesięczny, to powinnyśmy tu cierpliwie poczekać, aż wszystkie mamy się rozpakują i dopiero wtedy przenieść się na Odchowalnię. No bo mamy kwietniowe musiałyby później na Odchowali założyć chyba oddzielny wątek, bo trudno by było im nadrobić wątek od początku. A jak w jednym wątku będziemy pisać o naszych bieżących poporodowych problemach, rozterkach to mamusie, które mają późniejsze terminy chcąc nie chcąc będą na bieżąco, a my będziemy mogły je wspierać w tych ostatnich tygodniach ciąży. A na ogarnianie 2 wątków jednocześnie to chyba nie będziemy miały już czasu
Pewnie tak, ale rzeczywiście problemy przed i po 'rozpakowaniu' będą różne. Na ten wątek przecież też dołączyłyśmy w różnym okresie czasu, przyznam się bez bicia, że nie ogarnęłam go od samego początku, tylko mniej więcej od czasu, gdy tu dołączyłam, więc myślę, że podobnie byłoby z dołączaniem do wątku w 'odchowalni'.
Chociaż w sumie dla mnie nie robi to wielkiej różnicy.

Cytat:
Napisane przez asienka213 Pokaż wiadomość
zasluzony wypoczynek, baw sie dobrze
Dziękuję . Basen jednak przełożyłam na później, bo nie wyrobiłabym się z obiadem przed korkami. Gulasz już się gotuje a ja Was podczytuję i przygotuję chyba kartkówkę na jutro i konspekty.

Do później
I'll be dreaming my dreams with you..

Edytowane przez virginia
Czas edycji: 2013-11-11 o 12:38
virginia jest offline Zgłoś do moderatora