Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-11-11, 11:57   #443
lleenka
Rozeznanie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część V

Cytat:
Napisane przez Olcia Pokaż wiadomość
Nie chodzę do kościoła, jestem raczej osobą niewierzącą i nie przystąpiłam też do bierzmowania nie chciałam oszukiwać jak spora większość moich znajomych, którzy podrabiali podpisy, że zaliczyli spowiedź, mszę itd. Jeśli kiedykolwiek mi się odmieni, nawrócę się to zrobię to z pełną świadomością. A jeśli moja siostra/bliska koleżanka czy kuzynostwo będą mieli dzieci to w końcu nie muszę być chrzestną, żeby służyć pomocą
Rozumiem i też myślę, że to rozsądne i przede wszystkim uczciwe z Twojej strony Ale muszę powiedzieć, że jesteś pierwszą znaną mi osobą, która się do tego otwarcie przyznaje

Cytat:
Napisane przez mm111111 Pokaż wiadomość
Ja rejestrowałam się na telefonie. Potem na kompie możesz się logować. Przeglądanie wygodniejsze jest w telefonie/tablecie niż na kompie - moim zdaniem.
Dziękuję za wytłumaczenie

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Ja bez małej też sobie nie wyobrażam świata Jeszcze teraz, kiedy już chodzi i zaczyna mówić pierwsze słowa jest taka pocieszna Naprawdę gwiazdkę z nieba bym jej dała, ale nie podoba mi się podejście mojej siostry. Dziecko jednak nie jest winne temu, że ma porąbanych rodziców
Ja też Dzięki niej moja rodzina (zimna i mało ze sobą rozmawiająca ) scala się. Moja siostra na szczęście ma świetne podejście i w przyszłości chciałabym być taką matką, jak ona (o ile będzie mi to w ogóle dane). Być może ta świetna więź mojej siostry z jej córką i moja z chrześnicą wynika z kilkunastoletniej tylko różnicy wieku między nami, bo moja młodsza siostra mając naście lat została żoną i matką

Cytat:
Napisane przez a34 Pokaż wiadomość
Jeszcze Wam powiem, że na ostatni tydzień listopada Rossmann znów szykuje promocję -40% na kolorówkę, także jeśli planujecie jakieś większe zakupy tam, to się wstrzymajcie
Dobrze wiedzieć

Cytat:
Napisane przez user_k Pokaż wiadomość
A ja się muszę pochwalić, że w końcu zapisałam się na zajęcia fitness Mam do klubu tylko 5 minut drogi, spacerem. Jutro zaczynam Samej ciężko mi się zmotywować, ćwiczenia z Ewą wyłączam po 15 minutach. Ale trochę się obawiam, moja kondycja pozostawia wiele do życzenia, jednak mam nadzieję, że nie padnę w połowie zajęć
Gratuluję Jak wrażenia po pierwszym dniu? Mój karnet będzie aktywny za kilka dni już, bo od piątku, a ja nie mam jeszcze stroju, butów, itp. W ogóle znowu mi źle, samotnie, smutno...

Cytat:
Napisane przez ladybird1122 Pokaż wiadomość
Mam małe, ale zawsze doświadczenie z praniem kurtek puchowych Pierwszy raz prałam kurtkę puchową męża i jak wyjęłam z pralki to mało zawału nie dostałam, bo myślałam,że 4stówy do kosza. Zbite pierze czy puch musisz w palcach rozciągać/rozdzielać i często trzepać, a kurtka wróci do pierwotnego kształtu
Dokładnie Też o mało nie dostałam zawału po upraniu kurtki puchowej z Zary bez piłek na dodatek Ze współlokatorką non stop trzepałyśmy ją, rozdzielałyśmy zbite pierze i udało się.

Schudłam
69kg->66,3->64,3->62,6->61,1->60->59,4->58,5kg->56kg->55,6kg->55,2kg->54,8kg->53,7kg

APARATKA w połowie
29.04.2011r. - góra metalowa
18.11.2011r.-04.11.2015r. - dół metalowy

https://www.instagram.com/lena.m.lena/

lleenka jest offline Zgłoś do moderatora