Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pierwszy miesiąc, drugi, trzeci, jeszcze chwilka -roczek zleci. TŻtówki 2013 cz.IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-11-11, 15:14   #3397
2018070520180950
Konto usunięte

Dot.: Pierwszy miesiąc, drugi, trzeci, jeszcze chwilka -roczek zleci. TŻtówki 2013 cz

Cytat:
Napisane przez Czarnulka7891 Pokaż wiadomość
Hej

Dziś mimo, że w DE święta nie mamy ja mam i tak wolne

Kasiu, w sumie zaczęłam się śmiać ze on się siwy robi i jak to mama zawsze mi mówiła, ze młodszy i piękniejszy nie będzie a on mi na to ze chyba pora się ustatkować. Na co ja szok-WOOW...a za chwile dodał, w zarcie że przecież na fb już nosze jego nazwisko, a ja mu na to ze co z tego ze na fb jak liczy się to co jest w świecie realnym i że chciałabym być jego żoną..ale w sumie tylko się uśmiechnął i mnie przytulił. Nie powiedział ze nie... więc czyżby coś się w nim klułooo?Nie wiem...ale on z dnia na dzień mnie zaskakuje...
Ej to super ze zmienia zdanie.

Cytat:
Napisane przez Revenge96 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, mam do Was takie małe pytanko, bo większość z Was już pracuje lub studiuje i chciałam spytać czy wiecie czy tatuaż przeszkadza w dostaniu się na studia lub dostaniu pracy ? Patrzą na to przyszli pracodawcy lub osoby rekrutujące na studia ? Wiem, że może niektóre z Was nie mają tatuażu, ale któraś z Was miała tatuaż więc tak pytam
U nas nie ma to znaczenia no chyba ze chcesz pracować jako stewardessa to wtedy wiem ze mundurek musi tatuaże wszystkie zakryć
Cytat:
Napisane przez aassiiaa1988 Pokaż wiadomość
Rev ale do pracy z gołymi plecami chyba chodzić nie będziesz, tak samo na studia? zresztą na studiach aż tak na to nie patrzą.. A w pracy mówic nie musisz skoro to na plecach,a nie w miejscu rzucającym się w oczy.

---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ----------

z dnia na dzień coraz gorzej, ale jeszcze żyję
P się dobija do mnie od wczoraj, ale nie odbieram.. chciał końca, to ma koniec, dobrze wiedział z czym się wiąże rozstanie
Dobrze robisz
2018070520180950 jest offline Zgłoś do moderatora