2013-11-11, 20:31
|
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: Firma La Femme, dobra czy zła?
Odnawiam temat. Dawno nie zakładałam tipsów, ponieważ pracowałam zawodowo w innym zawodzie. Jestem po szkole kosmetycznej i kursie (kilka lat temu) Jakiś czas temu zostałam mamą i mam teraz troszkę czasu i spore potrzeby finansowe. Bardzo często zakładam rzęsy, robię manicure i zabiegi kosmetyczne, ale dość często klientki pytały o przedłużanie paznokci. Ostatnio miałam mały zastrzyk finansowy i postanowiłam kupić zestaw do paznokci na tablicy. W skład zestawu wchodzą żele i akryle firmy la femme. Wyskoczyłam popytać do specjalistycznej hurtowni u mnie w mieście i pani za ladą poinformowała mnie, że firma jest OK, ma stałe klientki i te nowe wracają po produkty. Dlatego uznałam, że będzie ok. Po zamówieniu zaczęłam drążyć dalej temat i trafiłam tutaj, gdzie opinie głównie nieciekawe . Dlatego zastanawiam się czy dam radę z tymi żelami. Proszę też o podpowiedzi osób, które pracują głównie na akrylach, bo wolę takie paznokcie robić czy są jakieś "sztuczki", które pomogą w przyczepności. Gdzieś czytałam o jakimś przejechaniu pilnikiem pionowo w celu zrobienia rowków, czy coś w tym stylu.
|
|
|