Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-11-11, 19:43   #816
mariolasl
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 3

Cytat:
Napisane przez Ela87 Pokaż wiadomość
ja jako karmiaca zamierzam jesc wszystko. chyba, ze cos zaszkodzi dziecku, to wtedy nie, ale nie dam sie zadnej diecie karmiacych.
Ja to w ogole nie powinnam rodzic w polsce, bo nic mi sie tu nie podoba. noe zamierzam nic uzywac do pepka, nie bede miala diety karmiacej, dziecko bede myla w samej wodzie bez mydel i innych i chyba nie w wanience a pod kranem. jest jeszcze kilka innych zwyczajow polskich mi sie nie podoba , ale to duzo pisania.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Jak nic nadajesz sie na mamę rodzaca w UK

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ----------

Cytat:
Napisane przez Lewek Pokaż wiadomość
nie wiem czy nie za mocnego słowa użyłam - depresja, ale z pewnością był to słynny baby blues. Jak teraz porównam jaki Michaś był spokojny i ciągle spał do dzisiejszego wymagającego dziecka to zastanawiam się czemu ja czasu nie miałam na nic, ale jak się ciągle ryczało i przeżywało najmniejszy problem to nie dziwne. To uważasz, że po drugiej będę miała to samo? A myślałam, że będzie łatwiej, bo już mam doświadczenie itp...
Nie mam pojęcia, pisze o statystykach, No sama jestem w grupie podwyższonego ryzyka. Z tym ze ja miałam zdiagnozowana depresje i byłam na lekach.

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk