2013-11-11, 19:40
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV
Cytat:
Napisane przez lachryma
U nad też zimno.
Oliwia dziś znowu przewróciła się z pleców na brzuch i zaczęła tak dziwnie delikatnie pelzac do przodu 
Podniosła tyłek i odpychala się nogami.I tak "przeszła" całą matę edukacyjną na brzuchu.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
Wow 
Cytat:
Napisane przez ita83
A weszlam sie pochwalic a wiadomos tari mnie rozwalila...
Zrobilam dzis napad na ciucholand i wydalam az 5euro na cala pake ciuchow w wiekszosci z metkami dla Leona
Kupilam przede wszystkim kombinezonik na 68cm bo mialam po Xawciu na 62(ani raz nie wlozony ani przez Xawcia ani przez Leo) i na74 ktory jest na Leo zaduzy
Oki chwale sie na calego i wstawiam fotki
Wysyłane z mojego GT-S5369 za pomocą Tapatalk 2
|
Super zakupy 
Cytat:
Napisane przez surka
Ktoś prosił o filmik, jak dziecko je, więc moja siostra dzisiaj nagrała kawałek z dynią i ziemniakiem
|
Ale fajnie zajada Lilka 
Cytat:
Napisane przez skylie
Zanim.Was.nadrobie i onejrze zdjecoa na kompie.
Spiworki sa.swietne na.spacery, ale zapiac dziecko w foteliku samochodowym powoduje wypsniecie sie kilku niecenzuralnych slow
Wysyłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk 2
|
Tak na spacer fajny,ale w samochodzie wlasnie sie nie zapnie i jest to nawet niebezpieczne. Wiem, ze jak kupowalam woombie to było napisane zeby dziecka do fotelika w tym nie wkładać.
Cytat:
Napisane przez iwona335
ZUZIA KOŃCZY DZISIAJ 4 MIESIĄCE 
STAWIAM SOCZKI, CIASTA (snickers, z galaretką, cytrynowe, palce lizać i francek)
Wczoraj moja mama kończyła 50 lat wiec wielkie przygotowania były i weeelka biba- stąd tyle ciach w moim domu  i brakobecności na wizażu
Czy ktoś moze mi podesłać ostatnią wiadomość od cynamonków??? :prosze: albo napiszcie co u niej, bo dzisiaj nie nadrobie na pewno a bardzo jestem ciekawa
|
Najlepszego dla Zuzi i dla mamy
Moj mały dzis kończy 14tygodni.
Straszny z niego spiochun. Spalismy do 11:30 zjadł pobawil sie przebralam go i znów spi, a jest 13:40
|
|
|