Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-11-11, 19:42   #996
Neni1984
Zakorzenienie

Dot.: Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV

Hej
A ja znów z doskoku
Ostatnio strasznie Was zaniedbuję, ale w ciągu dnia już nawet nie włączam lapka, bo to mija się z celem... Nie ma i tak szans żebym coś nadrobiła

U nas dziś Skoku dawał nieźle czadu
Całe szczęście, że Skoku to leniuch jest i spacerów nie lubi to wychodzę z Małym żeby odpocząć i głowę przewietrzyć.

Przelatując na szybko widziałam, że dużo maluszków skończyło okrągłe miesiące
Za wszystkie nowe tygodnie też duże

Domciątko a jak u Was ze spacerami? Sara polubiła czy nie?
Oj masz Ty się biedna też

Rockyy - dziękuje-kotek miewa się już lepiej. Jest na specjalnej dziecie (50 zł za kilogram karmy), a za dwa tygodnie badania kontrolne
A jak Twoje zwierzaczki?

Skylie - mi zostało jeszcze 2,5 kg do zrzucenia, ale nie przeszkadzają mi one-idzie zima, będzie mi cieplej

Enlevee - gratki za wagę
Pozdro dla Skoka
Jak TŻ się sprawuje?

Dzoan strasznie mi przykro, że tak u Was się sypie
Oby to było przejściowe

Misiaczka - faktycznie super ten śpiworek-kombinezon
Pamiętacie jak się chwaliłam, że jestem taka zaopatrzona w odzież zimową dla Parówy?
No więc okazało się, że w żaden kombinezon jaki mam to dziecko nie wlezie, bo jest za grube
Na szczęście wchodzi w kurtkę i spodnie ocieplane..

Co do spacerów to raz wracając do domu zastała nas szarówka i miałam wrażenie, że Mały się boi? Bardzo był niespokojny i robił wielkie oczy, więc teraz robię tak, by wracać po jasnemu.

Jakierka oby szybko zlazła wysypka

Roxi jak Twoja czupryna? Robisz coś z tym wypadaniem?
Bo mi się dziś już płakać chciało przy myciu włosów

My rękawiczek nie zakładamy na spacer, bo Parówa ciumka przecież kciuka. I już kombinuje co z tym zrobić, bo nie wyobrażam sobie ciumkania przy -10
Jutro zabieram na spacer smoka i zobaczymy co z tego wyjdzie.

Edytowane przez Neni1984
Czas edycji: 2013-11-11 o 19:45
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora