Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rossmann cz. XIX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-11-11, 20:38   #3005
Sasabina
maskott

Dot.: Rossmann cz. XIX

[1=e8568007f733d5544c729bc 90367d4fe20d6da38_65540b4 a0b460;43668526]Cześć Dziewczyny
czy któraś z was orientuje się, w jakiej cenie jest korektor L`oreal True match? pytam, bo nie widzę go w produktach na stronie[/QUOTE]

w rossach cena regularna to 29,99 jak dobrze pamiętam też się na niego czaję, bo jednak korektor muszę mieć

Cytat:
Napisane przez _belle_ Pokaż wiadomość
Używałam obu Na szczęście żaden nie wytworzył wysypu niespodzianek
ColorStay jest dość ciężki, mocno kryjący i jak dla mnie nadawał się tylko na sezon jesienno-zimowy.
Bourjois 123 używam od ok. roku i póki co nie zamierzam zmieniać - ładnie wyrównuje koloryt skóry, matuje i jest prawie niewidoczny na skórze - aczkolwiek nadaje się bardziej do cery bez niespodzianek - nie sądzę aby był w stanie je ukryć.
Cytat:
Napisane przez Umbra Pokaż wiadomość
jeśli chodzi o podkłady Colorstay i 123- polecam ten pierwszy, dobrze kryje. z kolei 123 kryje mniej, do tego pomarańczowieje na twarzy w stopniu ekstremalnym.
no właśnie tak czytam i czytam te pozytywne opinie o 123 i zastanawiam się czy coś w formule zmienili, że nikt nie narzeka na pomarańczę na twarzy chyba że to cecha tego najjaśniejszego tylko. ja nadal i ciągle przestrzegam przed nim jak i przed miss sporty z różowymi elementami na opakowaniu z pompką - ten buraczeje na twarzy
Sasabina jest offline Zgłoś do moderatora