2013-11-12, 06:27
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV
Cytat:
Napisane przez Rockyyy
Ostatnio co chwile sie kłocimy...o byle pierdołe i Tz zaczął mówic ze chyba trzeba rozwód wziąść.Ten temat sie przewija juz od kilku miesiecy,pozniej sie godzimy,jest dobrze i znów to samo 
|
Rockyyy, takie kryzysy są w związkach, kłotnie a potem sielanka itd... u nas też tak, choć sielanki zbytniej nie widzę, ale może dlatego, że oboje zmęczeni jesteśmy ostatnimi miesiącami. Tż teraz ma wyczerpującą pracę, do tego chory a ja jeszcze mu gram na nerwach co chwila mówiąc do Antka: mój najdroższy mężczyzna... oj trzeba by trochę dobroci jednak tym naszym chłopom okazać chyba
Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt
U nas skok... 
Dawno tyle czasu nie usypiałam Filipa. Bez przerwy wypluwał smoka i ciumkał ręce. A jak ciumka, to się rozbudza... o matko!
Na jednej ręce ma karną niedrapkę, bo tak sobie ssał rękę, że aż ma startą skórę, taką suchą, czerwoną  Byle do 19 tyg... 
|
a weź, z tym smoczkiem to istne jazdy u nas. niedlugo na spacerze bede krzyczec: smoczek za burta!
nauczyl sie wyjmowac a potem sam sobie wklsada odwrotnie albo pluje...
Cytat:
Napisane przez misiaczka555
A nas dzisiaj policja zgarnęła jak jechaliśmy do rodziców 
TZ przekroczył prędkość. Było do 70 a on jechał 103  do tego przegląd skończył sie tydzień temu.
Już widziałam wizje kilku stówek w plecy i nici z nowych butów.
Ale pan policjant był w dechę i tylko upomniał
TZ potem jechał bardzo grzecznie 
|
30km/h i taka laska? farta mieliscie
Cytat:
Napisane przez Rockyyy
O mamooo ale mnie kregoslup boliii 
|
moj ulubiony tekst w ciazy 
i nie tylko...
Cytat:
Napisane przez czerwony_balonik
|

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43673802]Wszystkim solenizantom buziole   
Tari współczuję, to okropne, co się przydarzyło 
Dzoan, Rocky trzymajcie sie. U nas też bywały już mega ostre słowa, ale powoli, powoli wychodzimy na prosta, czego i Wam życzę.
Surka ale wcina slodziak 
U nas pierwsze, Artek zaraz ląduje w lozeczku. Ale czekam, az sie obudzi i potem biorę na siebie, lubię to 
Kupiłam mu na all taki duży spiworek do wózka. W ogóle tak piszecie o spacerowkach, ja sobie nie wyobrażam, mam nadzieję na gondole do przynajmniej marca.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE]
jaki?
bo jestem na tym etapie spiworkowym
|
|
|