Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XI)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-11-12, 16:48   #2760
Lenova
Wtajemniczenie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XI)

Charlizz gratulacje dla siostry no i dla Ciebie za takie ogarnięcie !

Sylwia najważniejsze że Bartoliniemu nic się nie stało, nie da się tych naszych dzieciaków upilnować

Mówicie o porodach Waszych siostr, szwagierek. Moja bratowa też w ciąży. Termin ma na 26 stycznia prawie jak moja Blanka
Mają już synka roczniaka. I teraz wyszło jej , że ma za mały brzuch i zrobili jej usg i okazało się że młody jest za mały jak na ten tydzień ciąży i jak tak dalej bedzie to jej przerwą ciąże Oni są w UK i tam za bardzo to się jakoś nie spinają z tym i ja nie wiem jak im pomóc kurczę ;/
A na dodatek bratowa ma dyskopatię, teraz ją tak "połamało" że juz drugi tydzień leży i do kibelka to ją brat musi proawadzić.

Mam jeszcze kilka pytań. Mogę ?
1. Jak Wasze dzieci marudzą w fotelikach do karmienia to wyjmujecie i karmicie na kolanach lub w biegu? Czy już przestajecie karmić, a może jakoś dają się spacyfikować ?
2. Jal dziecko odmawia jedzenia jakiegoś obiadku czy czegokolwiek a wiecie że długo nie jadło to dajecie coś innego czy próbujecie dalej z tym jednym obiadkiem?
3.Czy któraś z Was używa jeszcze gondoli w wózku?
4.Jak odmówicie dziecku podania jakiegoś przedmiotu/zabawki i jest płacz i lament to oddajecie spowrotem czy uspokajacie płaczące dziecie i mówicie że tego im nie wolno?

Przepraszam że tyle pytań ale jestem bardzo ciekawa Waszych opinii
Lenova jest offline Zgłoś do moderatora