Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wątek siódmy już nam leci, nie budzimy naszych dzieci :) Mamy IX-X 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-11-13, 10:22   #255
angel166
Zakorzenienie

Dot.: Wątek siódmy już nam leci, nie budzimy naszych dzieci :) Mamy IX-X 2012

Ale jestem zła. Pokłóciłam sie z m. Pojechał niby do sklepu po kołki do huśtawki i juz go 3h nie ma. Ciekawe w jakim humorze wróci. Dobrze,że Jagodka grzeczna to tyle dobrego.

Aga ja gotuje zupe na dwa dni, drugie danie różnie ale zazwyczaj jest albo zupa,albo drugie. Rzadko to i to

Baoabek by sie wszystko ulozylo dobrze. Najwazniejsza jesteś Ty i dzieciaczki tule mocno No i ładny ma Isia apetyt,mogły by z Jagoda sobie rękę podać,bo wraz z wyleczonym gardłem i u nas powrocil wieczny glodjeszcze teraz zaczęła górę od lodówki otwierać i jak glodna to idzie sobie sama do kuchni,otwiera lodówkę i krzyczy na mnie,mama am

Ula no niestety od dostatecznego jest zaliczane, dopuszczalny to tak jak ndst,bo 1nie ma.

Włącze tylko bigos na gaz i nadrabiam dalej

---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ----------

Kurde przepraszam ale zbyt zdenerwowana jestem i sie skupić na nadrabianiu nie mogę idę robić jabłecznik albo nie pomyje podłogi,bo muszę na czymś wyladowac moje nerwy

Jagódka
angel166 jest offline Zgłoś do moderatora