Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-11-13, 12:59   #1501
katarzynkajg
Zadomowienie

Dot.: Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV

Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość
Byłam dziś w pracy po świadectwo i gadałam ze starym kieeownikiem, może będe miała prace

Sent from my FUN using Wizaz Forum mobile app
Powodzenia

Cytat:
Napisane przez magda_02 Pokaż wiadomość

A i Tomcio konczy dzis 15 tygodni)
.
za słuszny wiek
Cytat:
Napisane przez arrabbiata Pokaż wiadomość

Śniło mi się, że TESO miała za dużo ziemniaków w piwnicy i musiała się wyprowadzić :conf used:

Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
Zmykam, lecimy na szczepienie

-

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
Dziewczyny z rozmowy nie wyszło nic. Tz ma klapki na oczach i twierdzi ze nie przemyslalam tego logistyczne (wszystkie podpunkty były rozwiązane tak naprawdę ) jak to stwierdził przemawia do niego tylko wilgoć w domu, a potem zamilkł. W związku z tym poinformowałem go, ze jeżeli nie pójdzie na jakikolwiek kompromis to od stycznia mieszkam z dzieckiem u mamy .. Nawet was nie nadrabiam, przepraszam.. Jestem tak zdolowana, ze nie mam ochoty nawet myślec..

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
nie potrafie zrozumieć twojego Tż-a co go tam trzyma? Niezbyt dobre warunki mieszkalne do tego zimnica w domu, rodzice którzy robią wam awantury
Próbuj, próbuj, próbuj, może tż w końcu zrozumie a jeśli nie to w ostateczności zrób to o czym mówiłaś. Powodzenia
P.S oddałabym wszystko by mieć możliwość wyprowadzki

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość
My po wizycie u pediatry. Niestety brak poprawy, a krzyki przy jedzeniu najprawdopodobniej z powodu bólu gardła
Coś się też zaczyna dziać z uszkiem, na szczęście nie ma jeszcze zapalenia i nie boli.
Jeżeli w tydzień się nie poprawi, to kolejna wizyta i pewnie antybiotyk, więc prosimy o magiczne kciuki
Zdrówka dla Fi i oczywiście będziemy trzymać kciuki

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość
Wiem, że któraś z Was tu polecała jakiś inhalator, błagam, kojarzycie sprawę? Chcę kupić, bo wolałabym obejść się bez antybiotyku..
Z tego co pamiętam to Evewe polecała

10.07.2013
Szymuś

Razem od 2003 roku
katarzynkajg jest offline Zgłoś do moderatora