2013-11-13, 15:39
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy wizaż czytają, a dzieci z łóżeczek spadają - mamusie maj-czerwiec 2013
Cytat:
Napisane przez pawie_oczko
chyba upiekę jutro polędwiczki z marchewką, pietruszką, selerem w worku  bo już dawno nie piekłam tak 
|
poprosimy przepis
Cytat:
wczoraj tż obwieścił mi, że teściowa chyba kupi nam termomixa  jeśli to prawda to oszaleje ze szczęścia 
|
łaaał, a z jakiej okazji? 
powiedzcie mi, ten termomix to takie polaczenie szybkowaru z parowarem? i dlaczego kosztuje 4tys? 
---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ----------
Cytat:
Napisane przez justyna_g4
makaron z zapiekaną kiełbasą, pomidorami suszonymi, serem żółtym i jajkiem. Dawno nie było a Tż lubi.
|
a przepis gdzie? inspirujcie mnie dalej! znajoma ze szpitala w pon. idzie na jodowanie ale to nie to jest najgorsze. w te półtorej miesiąca przytyla 6kg, tsh jej skacze nawet do 99, gdzie nasza beztarczycowa norma to 0,05-0,1. kurcze, chyba musze naprawić nasza wage albo kupic nowa jestem wiecznie glodna, ale myslalam, ze to przez kp.
---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ----------
Cytat:
Napisane przez Kinga_20
Właśnie ta dekoracja... na tutorialu wygląda że łatwo się robi, ale dla niewprawnej ręki... zobaczymy  a i biszkopt też mi czasem słabo wychodzi bo opada :/.
|
piękny, ale zabawy z dekoracja nie zazdroszczę chyba nie mam az tyle cierpliwości.
---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ----------
Cytat:
Napisane przez deb
Pogratuluj mężowi awansu  dobrze, że wszystko tak fajnie się u Was odwraca na lepsze 
|

Cytat:
|
obecnie kontakt z dystrybutorami filmow&gier, zawieranie kontraktow, negocjacje cen, dystrybucja do poszczególnych filii (wideo world), ale tez milionem spraw internetowych, serwisowo-komputerowych, logistyka...ciężko okreslic na umowie miał cos o produktach rental i sellthru, ale tez o serwisowaniu sprzętu komp. hehe. za to do kwietnia był informatykiem i kierowca prezesa w firmie z branzy typowo turystycznej - i jezdzil sobie do osrodkow nad morze albo na Mazury tutaj u nas Wisla, Ustron, Szczyrk. firma podlegajaca pod Kompanie Weglowa, wiec jak dla mnie miał tam
maly raj"...ale on długo w jednym miejscu usiedzieć nie może. ja wspominam bardzo milo, bo mogliśmy jako tajemniczy klienci jechać sobie czasem GDZIEŚ i bawic się dobrze, a szlo w koszty 
|
|
|