Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ręce składam, modły wznoszę - CHCĘ MIEĆ PORÓD JAK NEMOSEK Mamy XI-XII 2013. cz. XII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-11-13, 18:49   #257
Trele_Morele
Zakorzenienie

Dot.: Ręce składam, modły wznoszę - CHCĘ MIEĆ PORÓD JAK NEMOSEK Mamy XI-XII 2013. cz

Cytat:
Napisane przez anka_85 Pokaż wiadomość
tutaj w UK? czy w PL?
ja mam nadzieje że mi dadą coś mocniejszego (haha, jak jakis narkoman). po laparoskopii dostałam coś fajnego. byłam wtedy w PL i prywatnie to było robione. nie wiem co to było, ale jak powiedziałam pielęgniarce że boli, po chwili przyszła z wielką 20ml strzykawą i wpuściła mi coś do wenflonu. dużo tego płynu było, zimny jak cholera, aż czułam jak się po łapce rozlewa tak dobrze i błogo mi się zrobiło, po kilku sekundach było jak na obłoczku coś mi się zdaje że to była jakaś kodeinka a może morfina rozpuszczona w jakichś solach fizjologicznych.

zrobiłam kluski z mięsem, sosem. pojadłam, posprzatałam i mi tak dobrze teraz
Tutaj. Po porodzie.
Cytat:
Napisane przez 89Beatka Pokaż wiadomość
ale cisza, co wy dziewczyny robicie?

my już po kpieli i do pólnocy tatuś ma się dzieckiem zajmowac, z tym ze jak zacznie płakać to oczywiście dzieć idzie do mnie
Ja skonczylam nadrabiac. Czekam az Tz wroci I oddaje dziecię moje tatusiowi
Cytat:
Napisane przez ktosiula Pokaż wiadomość
MIKI URODZIŁA AMELKĘ!!!!!

"Od 13.45 Amelcia jest już z nami. Rodziłam od 10, także można powiedzieć, że szybko poszło. Było ciężko, skurcze mnie wykańczały, bo nic nie dawało ulgi, ale jakoś dałam radę. Czuję się dobrze, choć jeszcze bardzo zmęczona i obolała. Nie nacinali mnie, minimalnie pękłam. Mała waży 3050, dlugości dokładnej nie znam, później wypytam. Pięknie cyca zassała Pokarmu mam sporo, więc nic tylko karmić. Mąż był przy porodzie, spisał się na medal. Bardzo mi pomagał, tak samo położna - złota kobieta. Pozdrowienia dla wszystkich, buziaki!"
Gratulacje

Dziewczyny czy ktoras ma dla malucha krem Wieledy ????????
Czy on jest tlusty choc troszke? Czy ewidentnie nawilzajacy ??

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

KCIUKI DLA ANI

Trele_Morele jest offline Zgłoś do moderatora