Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ręce składam, modły wznoszę - CHCĘ MIEĆ PORÓD JAK NEMOSEK Mamy XI-XII 2013. cz. XII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-11-13, 19:08   #265
nemosek
Zakorzenienie

Dot.: Ręce składam, modły wznoszę - CHCĘ MIEĆ PORÓD JAK NEMOSEK Mamy XI-XII 2013. cz

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
Witam w nowym wątku
Jestem pewna, że to okres A jakie wielkie skrzepy lecą fuuujjj. Po porodzie mało krwawiłam może z tydzień ale w niewielkiej ilości i ta krew była jasna a teraz taka okresowa i dużo myślałam, że dłużej się będę cieszyć wolnością Ciekawe czy już regularnie będzie przychodził...

Dzidzia Maja szybko przybiera, ale dostaje do butli porcję odżywki aby mleczko było bardziej kaloryczne
Wychodzisz już z Witusiem na dwór? Wczoraj położna pozwoliła nam na spacerek ale dziś wiatrzychoni zimno to odpuścimy, jutro ma być ładnie to na pare minut wyjdziemy Może dziś powerandujemy chwilę.

DiziGratulacje duży synio

Nasturcja zdróweczka dla Miłoszka

Miki

Moja Majcia nieraz po karmieniu nie zasypia i potrafi z godzinę leżeć i sobie obserwować ogólnie jest spokojna, tylko jak głodna to nerwus inie można jej spokojnie przebrać bo się wierzga i krzyczy
To szykuje się pierwszy spacerek
He he skąd ja to znam

Cytat:
Napisane przez NEWTREND Pokaż wiadomość
Mi się marzy urodzić przed terminem, bo obaj chłopcy są z 41 tygodnia wykurzani na siłę i bardzo bym znowu nie chciała powtórki. Nie ma to jak z zaskoczenia.
Ano masz rację

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
Nemosku Tymuś jest przesłodki

Aaa zapomniałam dopisać, że Maja wyrasta powoli z najmniejszych ciuszków awansujemy powoli na newborny
Lecę trochę poprasować
Za awans

Cytat:
Napisane przez Mya1989 Pokaż wiadomość
Wygląda jak przyszły łamacz serc

Posłuchała się. Wszystkich słucha tylko nie mnie
Wow jaki komplement
Wiesz Lula może byc w przyszłości zainteresowana

Cytat:
Napisane przez lineczka1989 Pokaż wiadomość
ale wędruje

u mnie w spzitalu dawali paracetamol tylko

o mamusiu, ale przeszłaś
intymna.pl

Wy jesteście niezdecydowani to co sie mała będzie wyrywać

ja np nie czułam jak mi Nelka wychodziła nawet nie czułam momentu kiedy ją wyciągali dopiero zobaczyłam jak położyli mi ją na brzuchu :P

dobra jesteś

jaki fajny też taki kudłacz jak moja

Lineczka nadrabiała Was, bo poszalałyście

nie cycolimy bo moje dziecko śpi jak zabite a cycki mnie już bolą więc miłoby było gdyby się obudziła ale znając życie to i tak się nie dokarmi

mamy przełożoną wizytę u pediatry na jutro

na nele też wszytskie ciuszki sa za duże i w nich się topi

Myslałam że mój tylko sie topi w ciuszkach bo taki mały

Ściągasz pokarm?

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
nemosek jest offline Zgłoś do moderatora