2013-11-13, 19:08
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ręce składam, modły wznoszę - CHCĘ MIEĆ PORÓD JAK NEMOSEK Mamy XI-XII 2013. cz
Cytat:
Napisane przez paulinaizabela
Witam w nowym wątku
Jestem pewna, że to okres A jakie wielkie skrzepy lecą fuuujjj. Po porodzie mało krwawiłam może z tydzień ale w niewielkiej ilości i ta krew była jasna a teraz taka okresowa i dużo myślałam, że dłużej się będę cieszyć wolnością Ciekawe czy już regularnie będzie przychodził...
Dzidzia Maja szybko przybiera, ale dostaje do butli porcję odżywki aby mleczko było bardziej kaloryczne 
Wychodzisz już z Witusiem na dwór? Wczoraj położna pozwoliła nam na spacerek ale dziś wiatrzychoni zimno to odpuścimy, jutro ma być ładnie to na pare minut wyjdziemy  Może dziś powerandujemy chwilę.
DiziGratulacje  duży synio
Nasturcja zdróweczka dla Miłoszka
Miki
Moja Majcia nieraz po karmieniu nie zasypia i potrafi z godzinę leżeć i sobie obserwować  ogólnie jest spokojna, tylko jak głodna to nerwus inie można jej spokojnie przebrać bo się wierzga i krzyczy 
|
To szykuje się pierwszy spacerek
He he skąd ja to znam 
Cytat:
Napisane przez NEWTREND
Mi się marzy urodzić przed terminem, bo obaj chłopcy są z 41 tygodnia wykurzani na siłę i bardzo bym znowu nie chciała powtórki. Nie ma to jak z zaskoczenia.
|
Ano masz rację
Cytat:
Napisane przez paulinaizabela
Nemosku Tymuś jest przesłodki
Aaa zapomniałam dopisać, że Maja wyrasta powoli z najmniejszych ciuszków  awansujemy powoli na newborny 
Lecę trochę poprasować 
|
Za awans
Cytat:
Napisane przez Mya1989
Wygląda jak przyszły łamacz serc
Posłuchała się. Wszystkich słucha tylko nie mnie 
|
Wow jaki komplement 
Wiesz Lula może byc w przyszłości zainteresowana
Cytat:
Napisane przez lineczka1989
ale wędruje
u mnie w spzitalu dawali paracetamol tylko
o mamusiu, ale przeszłaś 
intymna.pl
Wy jesteście niezdecydowani to co sie mała będzie wyrywać
ja np nie czułam jak mi Nelka wychodziła  nawet nie czułam momentu kiedy ją wyciągali dopiero zobaczyłam jak położyli mi ją na brzuchu :P
dobra jesteś
jaki fajny też taki kudłacz jak moja
Lineczka nadrabiała Was, bo poszalałyście
nie cycolimy bo moje dziecko śpi jak zabite  a cycki mnie już bolą więc miłoby było gdyby się obudziła  ale znając życie to i tak się nie dokarmi
mamy przełożoną wizytę u pediatry na jutro
na nele też wszytskie ciuszki sa za duże i w nich się topi 
|

Myslałam że mój tylko sie topi w ciuszkach bo taki mały
Ściągasz pokarm?
|
|
|