Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-11-13, 20:09   #1175
koziemleko
Zakorzenienie

GG do koziemleko
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 3

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Ja na szczęście zgagi jeszcze nigdy w życiu nie doświadczyłam nie potrafię powiedzieć, co to za uczucie
Ja mam zgagę dopiero teraz w ciąży. Miałam chyba ze 3 razy, ale zawsze pomaga mi mleko więc nie jest chyba zbyt wielka

Cytat:
Napisane przez virginia Pokaż wiadomość
Mi też się wydaje, że to nie taka wielka zbrodnia. Co innego gdybym robiła to co dzień i godzinami, a takie 10min. raz na 2-3 tyg. chyba nie zaszkodzi? A infekcji nigdy nie łapałam żadnych, a chodzę już i na basen i do sauny od długiego czasu (saunę oczywiście od razu wykluczyłam).

A! Dzwonił dziś do mnie jakiś gość na komórkę, przedstawił się jako Mirek, ja mu mówię, że to chyba pomyłka bo nie znam żadnego Mirka a on na to 'to poznaj'
A 'tatuś' dziecka dzwonił kilka dni temu, nie ze swojego numeru, swój telefon chyba gdzieś podział, pewnie znów się napił i film mu się urwał....., pytał co u mnie, jak dziecko i czy jestem szczęśliwa. I dodał, że nie ma teraz telefonu, super, rozumiem, że jakbym zaczęła rodzić itd. to nie chce nawet wiedzieć . No ale miałam się nie denerwować...
Zazdroszczę ci tego jacuzzi
Ale ja muszę bardzo uważać żeby nie złapać infekcji. Od 13 tygodni biorę antybiotyk i jeszcze nie mam

Cytat:
Napisane przez uparta8210 Pokaż wiadomość

a moja córcia zakochana w tarzanie, szczególnie jak woła to swoje aaaaaaaaa....aaaaaaaa muszę ją nagrać jak leci bajka i puścic jej to za kilka lat, ale będzie ubaw
koziemleko jest offline Zgłoś do moderatora