Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz. IV !
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-11-13, 19:12   #1337
olanna
Zakorzenienie

Dot.: Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz. IV !

Cytat:
Napisane przez Kelis95 Pokaż wiadomość
Codziennie sprawdzam 16-dniową pogodę i nic! Nawet deszczu ze śniegiem nie zapowiadają. Oby meteorolodzy się mylili
Ja sprawdzałam kilka dni temu i gdzieś tam przewinął się śnieg. Sprawdziłam znowu dziś- śniegu już niet.

Cytat:
Napisane przez martyna_tina Pokaż wiadomość
Dziewczyny - przyszła moja choinka! Moim zdaniem jest warta swojej ceny Jest śliczna, można ją modelować na różne sposoby, megagęsta - modelowałam ją - uwaga, uwaga - 3 godziny!!! i jeszcze nie jest do końca tak jak bym chciała, ale nie miałam już siły wokół niej skakać Gałązek jest tyle, że musiałam dosłownie wciskać między nie ręce i dzięki temu ręce po łokcie mam pięknie podrapane od końcówek gałązek (druty) Niestety - choinkę rozkładałam u babci, nie miałam ze sobą żadnego aparatu poza tym badziewnym w telefonie, a do tego oświetlenie było słabiuteńkie, dlatego zdjęcia wyszły tragicznie i nie wiem, czy jest w ogóle sens je wrzucać No nic, wrzucę chociaż tak poglądowo - na żywo choinka wygląda milion razy lepiej!

Ps. Choinka stoi teraz u babci zawalając połowę pokoju , a ja leżę półżywa z puszką zimnego browaraaa
Wygląda świetnie, a po tych zdjęciach trudno by było załapać, że to sztuczna.

olanna jest offline Zgłoś do moderatora