2013-11-13, 19:43
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Chcemy mieć starania z głowy i przeskoczyć na wątek mamusiowy. Staraczki-mamusi
Cytat:
Napisane przez Jagatka_N
no fakt  to będziemy szaleć  w końcu
przyznam że od zabiegu dopiero 2 razy się kochaliśmy, ale bardzo delikatnie, nie tak jak kiedyś, bo się baliśmy

mam to samo, tyle że ja nie na pierogach, a na prowiancie od mamusi i teściowej  juz zjadłam gołąbki, zostały mi jeszcze krokiety i słoik bigosu
A ja jeszcze muszę czekać, nie wiem czy 2 m-ce czy dłużej 
Ale mam nadzeję, że jak wszystkie zafasolkujecie(czego Wam gorąco życzę) to zabierzecie mnie ze sobą na mamusiowy  nie zostawicie samej 
Fajnie ze coś ruszyło na forum i więcej dziewczyn pisze 
|
spoko spoko też bym sie bała tak od razu szaleć na maska my na tych teściowinych obiadkach żyjemy chyba razem powinnyśmy zamieszkać hahaha 
a 2 miesiące Kochana szybko zlecą! zobaczysz zobacz jak miesiąc szybko przeleciał mam nadzieję, że za 2 miesiące będziecie mogli ponownie się starać i sama nie zostaniesz nie bój żaby 
---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ----------
Cytat:
Napisane przez Jagatka_N
Też mam takie podejście 
jak testowałam w dniu @ to przychodziła godzinę poźniej albo po południu, a wtedy kiedy sie udało to testowalam 2 dni po terminie @ i był bladzioch 
|
no tak chyba najlepiej do tego podejść 
---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ----------
Cytat:
Napisane przez Elfka86
Dzięki dziewczyny  już mi dziś zdecydowanie lepiej  zaczynam do brzucha gadać 
|
  sweetaśnie lub jak kto woli: słitaśnie hahaha
|
|
|