Re: do Agi Z
Droga Benito [img]icons/icon7.gif[/img]
Suknia piękna i myślę, że przy Twojej figurze ( wcięcie w talii) na pewno będzie wyglądać pięknie i Cię dodatkowo wyszczupli.
Co do bukietu to powiem nieskromnie, że miałam bardzo podobny, nawet kolorystycznie i takie właśnie kwiaty we włosach. Mam tylko jedną uwagę co do zakończenia tego bukietu. Osobiście nie bardzo podoba mi się ten pałąk. Moim zdaniem lepiej go schować odpowiednim ułożeniem kwiatów albo go rozjaśnić innym wykończeniem.
Co do włosków. To nie wiem jaką masz długość i czy ma być jeszcze do tego welon? Bo tak strzelając w ciemno, jeśli są dość długie, rude [img]icons/icon7.gif[/img] i bez welonu to było by mi szkoda je upinać w zwarty kok. Ja bym je jakoś bardziej wyeksponowała. Jak możesz to podrzuć jakieś zdjęcie, to może będę mogła doradzić [img]icons/icon7.gif[/img]
Cmoczki [img]icons/icon7.gif[/img]
AgaZ
bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby
|