Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-11-14, 22:36   #2007
skylie
Wtajemniczenie

Dot.: Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV

Elaine- dla.meza. Zdolna.bestia

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
A ja normalnie boję się myć włosy
Dziś w mieście zaczepiła mnie jakaś babka i zapytała czy może pozdejmować mi włosy z płaszcza

Mnie tez strasznie leca
Zawsze zostaje perulka jak wylysieje

A laska

Cytat:
Napisane przez eveewe Pokaż wiadomość
podczas lotu pewnie tak, ale przy starcie i ladowaniu nie, a z tym Marysia miala problem w kwietniu jak lecielismy do UK. No nic, jak nie przezyje, to poprostu nie bedzie mnie na wizazu

gratulacje dla meza i zycze udanego weekendu

zdrowka zycze

en odpuscilam spa na stopy, bo Aleks co troszke sie budzi, a to jest taka maseczka ktora trzeba trzymac 1,5 h na stopach i nie mozna wstac. Kolezanki kupily i juz wyprobowaly i piekne stopki po tym sa, a ja nie robilam jak TZ byl, bo przez ponad tydzien skora sie luszczy i trzeba w skarpetach chodzic.

moja miala 8 miesiecy jak zaczela przesypiac noce - ciekawe ile Aleks bedzie mial.

dzieki ciotka, a Twoj tez przeciez duzy chlopak
Wojtek przestal spac jak mial 7 miesiecy, bo zeby zaczely wychodzic

A Marysi wez.do.samolotu jakas nowa ksiazeczke czy zabawke i daj podczas startu/ladowania. Zeby uszy.nie bolaly jamiegos.slodycza w buzke

Jutro nadrobie reszte. Lece spac.

A EN ja jutro po Tobie pojade

Wysyłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk 2

WOJTUŚ
skylie jest offline Zgłoś do moderatora