Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-11-14, 23:45   #2013
fiazo
Zakorzenienie

Dot.: Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość
Dotarłam dzisiaj do Auchana sporo tych zabawek to fakt,coś nawet kupiłam,tyle ze mój dziec jeszcze większością nie umie się bawić. Najlepsze są takie które davrade zjeść,a przechowywać nie mam gdzie. Kupiłam też kulka książeczek)

Jutro jedziemy do moich rodziców na weekend. A i maz zdał egzamin!! Dziękuję za kciuki. Następny 27 listopada.

w środę jadę na warsztaty z rozszerzania diety a w czwartek szczepienie...

Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
Brawa dla męża

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
Nie tylko-ja też nie gotuję
Raz na jakiś czas mi się zdarzy tylko.

Też miałam się dziś piwa napić, ale zapomniałam
A teraz to już za późno

A lepiej, dziękuję
Ten krem Eucerin Omega jest na prawdę mega
I doczytałam, że nadaje się też dla niemowląt jednak.

Ja też zapomniałam

Cytat:
Napisane przez czerwony_balonik Pokaż wiadomość
Hej,zaraz się wezmę za nadrabianie, napiszę tylko relację z wizyty u neurologa. A więc:
-rączki jak najbardziej w porządku,to że jeszcze zaciska jest normalne,
-lekka asymetria, zalecone noszenie na łokciu,przodem do świata, absolutnie nie nosić w pozycji buzią do siebie pionowo (często tak nosiiśmy niestety,ale to sie zmieni,teraz tylko do odbicia na chwilkę tak mamy nosić),
-to,że późno zaczęła podnosić główkę nic nie znaczy,
-nie mamy zaleconych żadnych ćwiczeń ani rehabilitacji,
-wszystko z oględzin i badania wyszło ok,prócz tej asymetrii,
-naczyniaczki są małe i płaskie,mamy się nimi nie przejmować,wchłoną się,
-mamy kłaść Gabi raz w jedną raz w drugą str łóżeczka,
-w leżaczku lub w foteliku samochdowym kłaść jak będzie chciała siadać narazie,a najwięcej czasu na macie na podłodze,
-doktór zaleciła w ciągu najbliżsych 3-4tyg póki ciemiączko się nie zrośnie usg prezciemiączkowe-mam do was pytane-ile to kosztuje i czy można na nfz,jeśli któraś z was już na takim badaniu była z dzieckiem?
-usg dlatego,że w ciąży była cukrzyca,gorączka,pobyt w szpitalu z zapaleniem gardła,2xplamienia.

Pochwalę się jeszcze że za 35zł dziśnakupowałam małej dużo zabawek Fisher Price i innych fajnych,oraz 2 śpiworki do spania i trochę ciuszków. Znalazłam przez tablicę u mnie w mieście kobietka sprzedawała
Fajnie ci sie udalo z zakupami

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
Oliath na pewno Twój mąż coś wymyśli, głowa do góry, nie zginiecie na pewno

Enlevee przeczytałam i ... będę czytała!

Spadam spać

Domciątko, Karlajn trzymam kciuki za nockę
A ja poproszę o kciuki za dzień lepszy niż dziś
No to

Ale jestem zła na siebie, zapomniałam dać kropelek i piptrek budził sie od 21 co godz z placzem, teraz tylko czekam na kolejną pobudke
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora