Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 7
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-11-15, 20:59   #397
iwantyou99
Zadomowienie

Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 7

Cytat:
Napisane przez mp_84 Pokaż wiadomość
witam chętnie dołącze do Was jestem w 31 tc. Czekamy na synka- Maksymiliana planowany termin porodu mamy na 23 stycznia, ale ok. 9 stycznia będziemy mieli cesarkę ( głównie dlatego że chcę rodzić przez cc - bo to bez[pieczniejsze dla dziecka- jak to mowi znajoma neonatolog w dzisiajszych czasach nie oszczedza się matki tylko dziecko ale mam tez duza wade wzroku, ktora nie jest 100% wskazaniem do cesarki, ale dochodzi tez 20 letnia cukrzyca, choroba tarczycy, wiec trcohe sie tego u mnei nazbieralo... jak tak was czytam i widze ze piszecie o poziomach 120 ze to wysoko... ja sie ciesze jak mam 150, a miewam czesto powyzej 200....szczegolnie etraz kiedy wzroslo zapotrzebowanie na insuline i musze wlewac w siebie strsznie duzo insuliny a organizm nie reaguje to jest dopiero masakra.... mimo tego synek rozwija sie dobrze, jestesmy na 3 badaniu genetycznym, wazy 1600gram i jest ulozony glowkowo od poczatku jestem na zwolenieniu ciazowym z powodu charakteru pracy...na poczatku bylo trudno a teraz juz sie przyzwyczailam do nadmiaru czasu i przgotowuje sie na narodziny synka- pokoik juz mamy urzadzony, i stoje przed dylematem wyboru wózeczka 3 w 1...i im wiecej czytam tym mniej wiem...pozdrawiam wszsytkie mamusie
Cześć witamy

Kolejna mama ktora bedzie rodzic z magiczna 9 moze rzeczywiście coś w tym jest.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
iwantyou99 jest offline Zgłoś do moderatora