2013-11-16, 14:28
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 3
Cytat:
Napisane przez Trisdom
No i obiecany filmik dla tych, co maja konto na fejsbuku- mój doktor i praktyka maja nawet swoja stronę  i wczoraj po badaniu wrzucił krótki filmik. Sami mamy jeszcze cała masę innych, na przykład z kopiącymi nózkami- mój TŻ był zachwycony i patrzył jak w obrazek
https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater
Mam nadzieje, że się bedzie otwierać.
|
Cudna filmik stanowczo za krótki mogłabym patrzeć na takie bobo godzinami, pokaż z nózkami
Cytat:
Napisane przez virginia
Czy u Was też jest tak brzydko i ponuro za oknem?

|
tak, u nas ohydnie i zimno
brr nie lubię listopada
Co u was na obiad?
moje dziecię się zlitowało i pozwala mi urozmaicać wreszcie tą swoja ulubioną dietę mleczną. Co prawda wieprzowiny i kurczaka nie chce tykać ale za to ma dziś smak na rybę z sosie śmietanowo - koperkowym. Panierką i smażonym gardzi
ciekawe, czy gdy już będzie na świecie tez nie będzie lubiło mięsa?
---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ----------
Cytat:
Napisane przez mona1
miałam dokładnie taką samą sytuację u znajomych. Szczerze... nie rozumiem takich ludzi, skoro chcę mieć niespodziankę, to znaczy że nie nastawiam się na konkretną pleć, wszystko mi jedno, kupuję wszystko unisex a po porodzie cieszę się z każdej opcji.
|
Dokładnie. Dla mnie to tak działa
Dziwni ci twoi znajomi, co mieli nadzieję, że może gdy nie będą wiedzieć wcześniej, to na ich życzenie w momencie porodu siusiak urośnie albo odpadnie
A co do ciuchów unisex to zauważyłam, ze z nexta jest dużo takich neutralnych kolorów i wzorów
|
|
|