2013-11-17, 08:10
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Zakrzepica? :(
Cytat:
Napisane przez baby91
Niestety takich badań nie miałam robionych wcale...  Na wizycie miałam zrobioną cytologię i usg dopochwowe. Jakoś zupełnie nie myślałam o takich konsekwencjach brania pigułek, to teraz mam, głupia jestem ;/ Dziękuję za podpowiedź, jutro pójdę do laboratorium i zrobię sobie te badania. Niestety trafić na dobrego gina jest ciężko...
Wspominałam mu o bólach nóg i kłuciach w jajnikach - mówiłam, że niepokoi mnie to, że czuję się jak na okres. On powiedział, że po przebadaniu ze strony ginekologicznej wszystko jest w porządku i że jeśli dalej będę tak się czuc, to żebym się wybrała do lek. pierwszego kontaktu.
---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ----------
Sprawdziłam na stronie 'mojego' laboratorium i nie wykonują tam tylko: GGTP i fosfatazy zasadowej - o co w tym chodzi? Pozostałe badania są wykonywane i oczywiście zrobię. Lepiej się z wynikami zgłosic do ginekologa czy pierwszego kontaktu?
|
jak podejrzewano u mnie zakrzepicę to musiałam zrobić d-dimery; były w normie, więc zakrzepicę wykluczono
|
|
|