Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jakie dodatki do mojej sukni? Pomóżcie!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-11-17, 12:48   #8
anannke
Zakorzenienie

Dot.: Jakie dodatki do mojej sukni? Pomóżcie!

Cytat:
Napisane przez fusiacola Pokaż wiadomość
mam wrażenie, że doradzasz pod kątem tego co sama chciałabyś ubrać, jak chciałabyś się uczesać, pod swój gust i upodobania - ale to zupełnie nie ta droga. Sama proponuje różnorodne rzeczy, tak aby faktycznie stylizacja była spójna, mój prywatny gust ma tu niewiele do rzeczy, prędzej jakieś poczucie estetyki i stylu. Bo, że kocham styl rustykalny i sama chętnie idę w kierunku tych klimatów to nie doradzam tego tutaj, bo to zupełnie nie ta bajka zapewniam Cię, że sukienka nie jest rustykalna, co oczywiście nie znaczy że nie można pójść w eklektyzm wybierając tą suknię i wiejską wiązankę - tylko po co?
Chyba trochę przesadzasz posądzając mnie o brak poczucia estetyki i gustu... Tak mówię co ja bym do tego widziała bo o to chodzi w pytaniu. wredzioszka przeczyta pomyśli i stwierdzi czy jej się podoba czy nie tak wizja czy bardziej woli twój styl glamour.

A może wrzucisz inne suknie w stylu glamour dla porównania? tak dla mnie żebym mogła się doedukować Mnie ta suknia kojarzy się z lekkością zwiewnością - również elegancją i szykiem ale to nie znaczy że trzeba się do niej uczesać na gładko i sztywno. Poza tym dorzuciłam też kilka uwag od siebie odnośnie okrycia ramion poza budynkiem więc znów tak nie stukam bez ładu i składu. A styl rustykalny nie chodzi mi o to że od razu trzeba za bukiet polne kwiaty i osty brać i wianek we włosy ze zboża. Można po prostu zaczerpnąć prostotę i skromność z tego stylu i wystarczy.

nie trzeba być IDEALNYM, żeby IDEALNIE do siebie pasować…
anannke jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując