Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz. IV !
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-11-17, 14:29   #1569
kenya_
Raczkowanie

Dot.: Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz. IV !

Cytat:
Napisane przez Lusja Pokaż wiadomość
Wiecie co? Właśnie się dowiedziałam, że w tym roku nie będziemy mieć w domu choinki! Pierwszy raz w życiu... Jak to usłyszałam, to zrobiłam "awanturę", bo ja sobie nie wyobrażam świąt bez drzewka w mieszkaniu :/ Mieliśmy remont w dużym pokoju, gdzie zawsze przy oknie balkonowym stała choinka. Teraz tam już nie ma miejsca.. Tragedia. Powiedziałam, że sama sobie kupię choinkę w doniczce i postawie u siebie w pokoju (chociaż u mnie tym bardziej nie ma na nią miejsca) Jestem zła!
Popieram Twój protest, może uda się rodziców przekonać! Zawsze się znajdzie miejsce na choćby małą choinkę, mi też zdarzało się robić w tym celu przemeblowanie na okres świąteczny Może i mało to praktyczne, bo wtedy fotel stał w miejscu, gdzie był troszkę zawalidrogą, ale klimat musi być!

Byłam ostatnio w Nanu-nana - milion rzeczy bym kupiła, puszki straasznie mi się podobały. Nie pamiętam dokładnych cen, ale wiem, że uznałam je za zbyt drogie jak na kawałek blaszki.. ;P

Któraś z Was pisała ostatnio o filmie " Ekspres polarny" i jakoś mnie to natchnęło, żeby go ściągnąć.. No i wczoraj z TŻ obejrzeliśmy, szczerze mówiąc to nie wiem jak ten film może się podobać upiornie zrobiona animacja, twarze bohaterów totalnie bez emocji, film nudny jak flaki z olejem, jedyny + to głos Toma Hanksa A jak wyczytałam, że produkcja tego filmu kosztowała 165 mln dolców to padłam ;p Ale wiadomo, o gustach się nie dyskutuje
kenya_ jest offline Zgłoś do moderatora