2013-11-17, 14:43
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV
Cytat:
Napisane przez lemurki_malutkie
Witamy,
dzisiaj Jaśko kończy trzy miesiące  Stawiamy wszystkim dzieciaczkom wątkowym mleczko albo soczki,jeśli już mogą pić,a Cioteczkom dowolne napoje alkoholowe 
Ja pić nie mogę,bo od wczoraj walczę z jakąś kosmiczną,pierwszą po porodzie @,i poważnie się z mężem zastanawiamy,czy nie jechać na jakiś ostry dyżur,bo to nie jest u mnie normalne.
|
Brawa dla Jaska !!! i wspolczuje bólu przy @ mam nadzieje ze szybko przejdzie...
Ja jeszcze nie mialam 
Cytat:
Napisane przez taribari
No coś mi się wydaje że hipp będzie hitem. Marchewka mu zasmakowala tylko brzuch bolał po niej. Moje jabłka są kwaśne i nie za chętnie je. Może zmieszać je z bananem?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
Ja dodalam do jablek troche ksylitolu. 
Ale jeszcze nie podaje wiec nie wiem czy beda smakowaly
Cytat:
Napisane przez mydream_
moj juz trwa tydzien  i mam dosc, nidgy tak nie mialam, najwyzej 4dni i koniec 
mala dzisiaj pieknie spala, od 23 do 9  , zero pobudek i wiercenia.
dziewczyny mam pytanie, czy w aptece mozna kupic osobno te strzykawki ( mam nadzieje, ze wiecie o co chodzi  )co czasem sa w syropach ? mojej musze podabac zelazo, a tam lyzeczka tylko byla i za kazdym razem wszystko na ubranku laduje, a z mlekiem ani z piciem nie chce 
|
Kolejna co sie wyspala 
Kup zwykla mala strzykawke
Cytat:
Napisane przez Neni1984
Malaczarnakejt moje kondolencje
Skylie ten krem:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...-12-omega.html
Ale zmarzłam choć słońce piękne!
Mały spał cały spacer-2 godziny! I jeszcze musiałam go obudzić na koniec  Istne szaleństwo w jego wydaniu 
Kupiłam kwasy DHA za 9,99zł w Biedronce - 60 tabletek 
Zaraz mamy gości, więc paa 
|
A jakies firmy jesli mozna ?
Leonsio spal na dworze 2,5 h !!!!
I mial przerwe w jedzeniu ponad 3 h !!
no szok bo do tej pory pilnowal sie i jadl co dwie godzinki
Dorasta mi chłopak.
|
|
|