Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-11-18, 12:03   #4906
CoffeeHeaven
Zadomowienie

Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII

Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
No to super! Niech idzie chłopak

A ja mam pytanie do dziewczyn które brały luteinę.
Jeżeli dostane @ to mam o 16dc brać luteinę przez 10 dni.
No i w sumie, z tego wszystkiego to zapomniałam się zapytać na wizycie o 2 rzeczy :
- Z tego co wiem to luteinę bierze się po owu, czyli rozumiem, ze ona założyła , że 16dc będę już po owu, a co jak nie??
- No i druga rzecz- kazała mi po 10 dniach odstawić i czekać na @ jak nie przyjdzie to zrobić test, jak będą II to brać luteinę 3x1.
No dobra a ta przerwa od odstawienia do momentu jak zrobię test, nawet niech to będzie 3-4dni to w razie czego ciąży nie zaszkodzi odstawienie progesteronu? A w ogóle to kiedy po odstawianiu luteinę powinnam dostać @??
Jezusie... chyba do niej maila napisze bo kuźwa mam masę pytań, a byłam taka zakręcona na wizycie , że tego nie zrobiłam
Mysia wiem tyle, że mi gin. powiedziała, że luteinę bierze się po owulacji dokładnie przez 10 dni. Jak się jej zapytałam czy też powinnam coś zażywać, to mi powiedziała, że jak mam dobre wyniki i owulację taką jak trzeba to "na gówno mi to potrzebne".

Napisz do niej, może Ci szybko odpisze.