Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-11-18, 13:08   #2641
taribari
Zadomowienie

Dot.: Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV

Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość
przyjdź mi pomóc impre robić, boje że sie nie wyrobię

trzymam syna i myślę sbie coś tu podejrzanie pachnie, zaglądam w pieluchę a tam kupa i nie wiem kiedy zrobił, zawsze słychać jak robi
Uwielbiam robić imprezki

Cytat:
Napisane przez Ghia Pokaż wiadomość
Które dziewczyny są na instagramie??

No to pochwaliłam Tośka i teraz mi fisiuje ehhhhhhh o losie a ja uczyć się muszę

ja jestem zaraz Cię poszukam i zacznę obserwować

Cytat:
Napisane przez karolajn1987 Pokaż wiadomość
Hej!
Oznajmiam, że żyje jakby kto pytał
Ale nadrabiam tylko ostatnie posty, chyba ze ktos zajmie się moim dzieckiem to wiecej poczytam

Co do @ to moja 3 już i jak dwie pierwsze to były istne potoki to teraz jakby zaczynało się normowac

Nocki u nas raczej bez zmian, chociaż próbuje podawać kaszke, ale smoczek x z TT jest do zyci bi nic przez niego nie leci i w sumie malo Hanka zjada.
Wczoraj jedynie spala po 3h wiec jakos zyje.

Fiazo- ja tez mialam epizody, ze nie pamietalam co zrobilam z dzieckiem wiec juz zostaje u mnie jak mamy zarcie co 2h, bi obawiam sie ze kiedys z nia wyrzne

Nie wiem czemu moje dziecko jest takie ruchliwe w nocy, ale jak ja klade z jednej strony to na następne karmienie juz spi z głową w nogach

A teraz sie zale:
Niby mam fajną teściową, ale po wczorajszym obiedzie u niej zastanawiam sie czy będę chciala zeby Hanka tam chodziła. Może dziwna jestem.
Głównie chodzi mi o sposób wychowania drugiej wnuczki, chrzesnicy mojego męża Macka. Mala ma 2, 5 roku i ulubiona zabawka u dziadkow jest tablet. Ciagle tylko ochy i achy jaka ona jest inteligentna, bo potrafi go obsługiwać i rodzice sie zastanawiaja nad zakupem no sorry ale myslalam ze takie rzeczy to na komunie sie kupuje a nie dziecku pod choinkę. Jeszcze aluzje do Macka, ze może wujek by kupił. Po moim trupie.
Ja kupilam juz jej prezenty na Mikołaja i pod choinkę i sa to puzle, gra memory i lego duplo. Ale pewnie będą to beznadziejne prezenty. .
Druga rzecz to dawanie słodyczy. Dziecko wczoraj nie jadlo obiadu tylko czekoladki, precle i ciasto. A babcia męża przy jajku niespodziance mowi, ze niech je, bo to dobra czekolada bo ma mleko. Juz widze jak beda Hani pociskac. Jak powiem, ze nie można to będzie to samo co z moim psem. Mówię, ze nie moze jesc nic poza karmą bo potem wymiotuje to i tak zawsze cos dostaje..
Tesciowa tez będzie dawac słodycze, bo widzę co z ta mala robia...
Siostra mojego męża niby dziewczyna po pedagogice a tak dziwnie to dziecko wychowuje ze szok. Na dodatek mala jest zawsze odpierdzielona, z fryzjerska kombinacja na głowie. Wciska mala w rurki a ona potem babcie prosi, zeby jej te zle spodnie zdjela..
Jestem dziwna??

En- wspolczuje tescia..uciekajcie stamtąd, bo to jakis chory układ

Wysłane z mojego GT-I9300
Ja pierdziu. Ciężka sprawa szczególnie z tymi słodyczami. Nie kumam takich ludzi. U mnie w rodzinie taka sama sytuacja. Kuzyna dzieci potrafią przez cały dzień jeść tylko ciasta i cukierki. I oni na to pozwalają! Najgorsze że przez to nic innego nie chcą jeść. Warzywa są beee, zupy też, krupnik jedzą SŁODZONY!

I kolejny raz słoik Hipp wygrał z własnoręcznie robionym. Dziś dałam jabłuszka to myślałam że z łyżką i miseczką zje tak mu smakowało. Spróbowałam i rzeczywiście pyszne :p

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

I Love The Life I Live
I Live The Life I Love

taribari jest offline Zgłoś do moderatora