2013-11-18, 17:00
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pracy szukamy - ciągle się wspieramy i nigdy nie poddamy! cz.7
Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka172
A nie ma ukończonego jeszcze jakiegoś kursu może?
Pamiętam, że ja wysłałam CV do jednej fundacji właśnie na doradcę zawodowego, i wysłałam tylko dlatego, że wymagali pedagogiki. Niestety później sie okazało, że musiałabym mieć uprawnienia z doradztwa zawodowego, jakąś podyplomówkę czy coś.
|
nie wiem, ale nie chwaliła się, że na jakiś kurs chodzi. Ja widziałam ogłoszenia gdzie pisali tylko o pedagogice. Myślałam, że po ZZL ma się szansę, ale jak widać nie.
cytat ze strony uczelni, którą kończyłam
Cytat:
|
Kim będziesz? Po ukończeniu specjalności Zarządzanie zasobami ludzkimi znajdziesz zatrudnienie w przedsiębiorstwach krajowych, jak i międzynarodowych, na stanowisku dyrektora działu personalnego, specjalisty z zakresu zarządzania zasobami ludzkimi, zatrudnienia oraz płac, a także jako menedżer i specjalista w branży doradztwa personalnego. Będziesz mógł także zostać analitykiem biznesu lub trenerem szkoleń w branżach różnego rodzaju.
|
już nic nie rozumiem 
moja pani promotor jest headhunterem, a też ZZL skończyła i dodatkowo właśnie jest doradcą zawodowym, koleżanka też pracuje jako doradca, a kończyła ten sam kierunek.
|
|
|